pa mozes da probas u svakom slucaju pa da iskombinaras sa onom clf od 125w pa da vidis,tako ces najbolje znati,mada ja sam skeptik jbg odmah da ti kazem,komotno mozes i na onu clf od 125w dici jednu biozu u manjem boxu bez problema i to da ti bude ekstra,pogotovo ako radis prvi put sa clf nema greske.Ikad sam kupovao lik mi je reka dalgano na deset cm3 razmaka mogu da drzim
moguće je...čak i preporučeno (po mom mišljenju). i ja sam nedavno kopao malo po tom pitanju. od viška glava ne boliJel moguce mesati HPS i led sijelice,mislim naled kao dopuna za badove od dole koji nemaju dovoljno svetla!?
Nisam koristio 5500k, koristim 2700 i 6500k, mogle bi tu i tamo da prodju, po jednu u coskove recimoImam pitanje ako neko ima iskustva nek kaze nesto o ovim sijalicama!?
Dodavat HPSu, LED sijalice, kao da Mercedesu stavim od fiče auspuhMozes eventualno da koristis kao dopunsko svetlo, da ih ubacis u coskove pored HPSa ili LEDa, da dodaju plavog, nezz sta si jos odlucio/nabavio. . .
Hvala kralju,vec rijesio dok sam cekao odgovor i sljaka..ali hvala opet n odgovorune vidim problem..jednostavno povezes zice direkt na kabl.