U taj prostor HPS 400w razvalio,ako bi trebale 2 tako skupe led ploče ne znam koliko bi to uopće imalo smisla,.. još uz saznanje da je potrošnja struje za iste ili slične rezultate led-hps neusporediva.. 300w e27 bi ti taj prostor pristojno pokrilo to znam,a bordove još nisam imao
Kad budeš provjeravao,svakako vidi dali se napajanja griju. Možda da ih malo odvojiš od panela...
Na ostatak situacije nemam komentara. Neka se jave ljudi sa iskustvom
Frend krivo si me shvatio ili se nisam najbolje izrazio..bas sam napomenuo kako nemam iskustva s takvom hightech rasvjetom, ali imam nesto s HPS om i običnim e27 žaruljama za koje znam da 300w kvalitetno pokrije takav prostor i uz malo osnovnog znanja s 300w mozes skidati 350-400g suhog. Ja ne znam koliko toliko w board može dat u tolikom prostoru, po specifikacijama trebalo bi to ić oko 2g/w,malo ima recenzija na forumu koliko je tko izvukao s takvim panelima.bar ja nisam vidio ,a volio bih čuti malo više o tome od ekipe s foruma koja radi s njima, konkretne finalne brojke u usporedbi s "običnim" ledomAko mislis da nema velikog smisla njihova snaga na ovu povrsinu
Pozdrav, za taj box 300 wati je skoro owerkill obzirom da su 301b ledice veoma efikasne.. zato imas dimabilne drajvere (tip A) pa za pocetak smanji snagu za trecinu (~200w) i(li) digni panel u medjuvremenu 10-ak cm dok to ne uradis.. poslije, ovisno od potreba growa, pojacavas lagano snagu (po meni max 250w) i stelas idealnu visinu, a nju ce ti najbolje reci biljke ;-)
Podesavanje svog Constant voltage (CV) drajvera mozes pogledati ovdje:
How LEDs Work on Constant Voltage and CC+CV Drivers - LED Gardener
In this video, I'll hook up a couple different COBs and demonstrate how current and voltage interact, and also examine how Mean Well's "CV+CC" drivers work.ledgardener.com
jeste samo za cvetanje,ali vidi ovo druze,ti za te pare mozes da kupis digitalni balast onaj lumeksov od 440w i uz njega obe sijalice i za vege i cvat,dodas jos koji dinar i imas i refletor za te pare uz put ,po meni mnogo bolja varijanta sto se tice svega e imas vise lumena e vise wati a pare iste.Pozdrav zanimame da li je ovo samo za cvetanje?
sve brate,box,turbina,ventovi,termomotera,zemlja i naravno menke ako si na to mislio,evo jedna od tema koje ce ti biti korisna.Sta jos treba uz ovaj komplet.
sad sam kolega tek video ovu tvoju temu,ekstra druze,ma ti si pravi...I ova također
HVala brate!!jeste samo za cvetanje,ali vidi ovo druze,ti za te pare mozes da kupis digitalni balast onaj lumeksov od 440w i uz njega obe sijalice i za vege i cvat,dodas jos koji dinar i imas i refletor za te pare uz putPogledajte prilog 318532,po meni mnogo bolja varijanta sto se tice svega e imas vise lumena e vise wati a pare iste.
sve brate,box,turbina,ventovi,termomotera,zemlja i naravno menke ako si na to mislio,evo jedna od tema koje ce ti biti korisna.
VODIČ KROZ UNUTRAŠNJI UZGOJ, prerađeno 2014
www.vutra.orgAmaterski vodic za indoor uzgoj
Radi se redizajn home page-a. Pa je potrebno napisati amaterski vodic za indoor uzgoj. Znaci da ponovim jos jednom AMATERSKI, ono najosnovnije bez stvari tipa dodavanje CO2 ili H2O2 ili scrog ili bilo sta komplikovano da ne bi zbunili pocetnike i time izbegli dodatna pitanja po forumu. Znaci...www.vutra.org
ne,jer clf ide do 10cm od vrhova i blize a led ide dalje 25+cm zavisnosti od jacine panelavg mogu da imam led i cfl zajedno?