Hvala drug trenutno mi ove dvije hladne bacaju 35000luxa na 10-15cm ali zelim ubacit jos tri valve tople i ostaviti ove dvije
Slažem se Fat,-one,u právu si TOTALNO:tu smo,da učimo jedan od drugog,da ne skrenem,treba malo pročitat" teme",koje nas-Vas,zanimaju! Thumb's up,Zverko!pi-Doslovno drugi link sa googla prekopiran tekst, jer sam bio ljen pisat. sve navedeno je tocno.
Nadam se da znas engleski, ako ne znas kratak i jasan ogdovor je ne.
Sve ovo ima napisano i na forumu u podforumu "oprema za indoor uzgoj" samo si trebao tamo zaviriti i proslitati teme.
Zadnjih par dana samo postavljas pitanja iz kojih se vidi da ne citas (kartonski box, sijalica) nista nego trazis servirano, oprosti ali moras ucit jer sto ti vrijedi da imas sve ako neznas cemu sluzi i kako radi?
Posjeti OVAJ podforum i citaj kao sto kazes da citas, jer da si citao ovakva pitanja nebi postavio. Dok dosta vidjet ces i sam da vise nece biti ovakvih pitanja nego ces imat konkretna pitanja za tvoj projekt.
Dangerdenso.ak bi probao (sada več kasnim čítať taj post-mes.dana);dá MCH,315,já mislim,da bi bio zadovoljniji od 400mh,hps-a,jer:Vec sat vremena citam i evo bas sam se sav pogubio, svaka cast ovima sta si sami slazu ledice, iskreno neznam dal bi ista uspio slozit u godinu dana hahahaha, i sad jos samo da pitam, trenutno sam na mh/hps 400w kombinaciji i ozbiljno razmisljam o prelasku na cmh 315w za sljedeci grow, isplatili se mjenjati provjerenu metodu??
drug nije ti to dosta, uzmi si turbinu, 250w hps-a jako grije, pogotovo u tako malom boxuJe li dosta 4 kulera od kompa dva manja dva velika plus cooltube. Dva su gore izvlace topao vazduh a dva dole sa strane uvlače.
Full Spectrum E27 220V LED Plant Grow Light Bulb Fitolampy Phyto Lamp For Indoor Garden Plants Flower Hydroponics Grow Tent BoxSta kazete na ovo ? Stigle su mi iz Kine 6 komada led full spectrum ledica. Imam box 30x30x100
Oce li to funkcionirat u fazi cvjetanja? Nazalist ne pise kolikobima wati