Ali, ta mala neče pokrit 200×200 ili 2 kvadrata. Neče pokrit, pola kvadrata.
Mora imat cijelu pokrivenost, inače se u jednom dijelu nebi razmnožavali, nametnici, u drugom bi! To vidiš na panelima, tipa Mars hydro. Što je veči, ima više djelova i svaki jači panel ima 2 dodatne uv ledice. Tako, uv zrake pokriju cijeli box. Na 2 kvadrata bi trebao mnogo e27, a onda dođe na isto!
Uzmes dual HPS zarulju i odradis cijeli grow (vege+bloom). Po meni glavni nedostatak je to sto prva npr 3 tjedna trosis 400W u rezimu 18/6, a biljke su jos toliko male da ima je ralno dosta 100w svijetla.
P meni bi najsmislenije bilo napraviti neki e27(vecinom 6.5k i par 3k zarulja) panel samo za prvih cca 3 tjedna, a poslije ubaciti HPS.
Zato, ako imaš mjesta, napraviš vege box. Ja u jednom imam CFLke, a u drugim vege, 80w lampu full spectar. I prvi mjesec, samo lampa može podiči biljku. Onda, završiš sa growom u velikom ili cvjwtnom boxu. Staviš 18/6,da se po njemu raširi i za 7 dana na 12/12,jer se isto još, barem za 50% svoje veličine, strecha. I tako u krug! Onda ne gubiš vrijeme u svakih mjesec i pol imaš berbu. Ako imaš 2 cvjetna boxa, posadiš sa razmakom, onda svakih cca mjesec dana, novi strain!