Ne može isto da bude nikako vege pod MH i pod HPS-om, ali činjenica je da se sa HPS-om od starta postužu odlični rezultati i da je univerzalno rešenje.
Brt mozes da mi objasnis zbog cega mislis da ne moze da bude ...Ne može isto da bude nikako vege pod MH i pod HPS-om, ali činjenica je da se sa HPS-om od starta postužu odlični rezultati i da je univerzalno rešenje.
Razumem te ja brt nego nisam mozda lepo objasnio...u klijanje ih drzim na neonke 6400k posle kad se prebace u saksije odmah ih stavim pod 2200k dnat i tako do kraja ...dovoljno dobro i brzo se formiraju u vegi pod ove lampe...moje misljenje iskreno da nema potrebe...jos ako su automatici nznm stq tu ima da ih manjas jednu pa drugu...)@Ratluk Nauka, a i praksa je dokazala da hladniji spektar boja kojom raspolaže Mh sijalica više pogoduje kanabisu u vegetativnom periodu biljke.
ne moras, sve mozes pod hpsom odradit. mh je ok u vegi jer dobijes guscu krosnju sa malim internodalnim razmacima. U cvjetanju je mozes dodat uz hps ako imas neku strechy sorty pa da ostane niska... ili opcenito ako nemas dovoljno visine u boxu i zelis male internodalne razmake.nznm stq tu ima da ih manjas jednu pa drugu
Da li bi ovo svjetlo https://www.sidespa.it/en/products/net-block-15-3/ pomoglo i ako bi koliko % boxu u kojem mi je trenutno 250W MH sijalica.
Specifikacije ovog LED-a su 3500lm i 3000k. Da li se usplati ubacivati u box? Dobih na poklon
dodajOd viska ne boli glava...