Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Sušenje i "curing" metoda
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ćyro" data-source="post: 793402" data-attributes="member: 7329"><p>Prvi put vidim, zvuci interesantno. Updejtaj nas i dalje negdje kako je ispalo. </p><p>Ja opet radim na klasican nacin, vlagu ciljam oko 60% a temp mi je sada oko 20. Tesko ide nize jer ljeto.. gore tt100vuce van u filter a dolje pasivan usis kraj kojeg stoji ovlazivac i odrzava vlagu. Ventove unutra ne stavljam. Samo taj protok kroz pasivni usis pa gore do turbine mi je dovoljan. Nekih 7-10 dana kontam da ce visit. Zimi kada susim izvucem i dva tjedna al tad temp bude oko 16-17. </p><p>Poslije toga idu u vakum crne tegle s bovedom 58-62%. Prvi dan otvorim i provjerim, ako je to to zatvaram i ne diram dok ne idem pusit. I tad natrpam u malu teglicu 20ak grama da velike ne otvaram za svaki splif. Bude skroz ok. </p><p>[ATTACH=full]512238[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]512239[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ćyro, post: 793402, member: 7329"] Prvi put vidim, zvuci interesantno. Updejtaj nas i dalje negdje kako je ispalo. Ja opet radim na klasican nacin, vlagu ciljam oko 60% a temp mi je sada oko 20. Tesko ide nize jer ljeto.. gore tt100vuce van u filter a dolje pasivan usis kraj kojeg stoji ovlazivac i odrzava vlagu. Ventove unutra ne stavljam. Samo taj protok kroz pasivni usis pa gore do turbine mi je dovoljan. Nekih 7-10 dana kontam da ce visit. Zimi kada susim izvucem i dva tjedna al tad temp bude oko 16-17. Poslije toga idu u vakum crne tegle s bovedom 58-62%. Prvi dan otvorim i provjerim, ako je to to zatvaram i ne diram dok ne idem pusit. I tad natrpam u malu teglicu 20ak grama da velike ne otvaram za svaki splif. Bude skroz ok. [ATTACH type="full"]512238[/ATTACH] [ATTACH type="full"]512239[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Sušenje i "curing" metoda
Bottom