Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Stvarno iskustvo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nix2013" data-source="post: 25548" data-attributes="member: 2270"><p>Poz svima, ja sam na starom forumu bio nov korisnik kad je puko, i sve to, tada nisam još pušio, ali sam krenuo da uzgajam. Pročitao sam čitav forum par puta. Tako da sam o uzgoju, konzumaciji, štetnosti i svemu mogućem pročitao i apsolvirao gomilu stvari. Za ovog lika, i svakog ko se sa njim slaže, mislim da je problem u samoj osobi najviše. Okruženje je samo usputna otežavajuća okolnost, da se tome odupre. Počeh da pušim 4 meseca, nakon učlanjivanja na forum. Ne zbog foruma, kao foruma, nego sam potkrepio slutnje, predrasude, tračeve, priče nekim činjenicama, koje su mi bile dobar adut da se upustim u ovu uživanje sa ovim stimulansom. Znači počeo sam da pušim u avgustu 2006. I od tada sam pušio svega 30-40 puta, uz par prepušavanja. Najbolje mi je bilo na rođendanu najboljeg druga. Tako da sam i u praksi potvrdio da nije bitna količina, već i doživljaj, okruženje, raspoloženje, i prilika za koju se vari. poslednji put sam zapalio pre 3-4 nedelje, a pre toga pre oko 3 meseca. Nemam uopšte potrebu. Kad ima neki special ocasion, ja se opremim, sa društvom nekim, varuckamo, i bude nam lepo, ne bude nam to smisao, niti preokupacija. Jednostavno stimulans. </p><p></p><p>P.S. : Ne mešam sa duvanom, i ne pijem istog dana kada duvam. - motiv</p><p></p><p>Nadam se da nisam smorio sa ovim postom, to je jednostavan moj duživljaj VUTRE.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nix2013, post: 25548, member: 2270"] Poz svima, ja sam na starom forumu bio nov korisnik kad je puko, i sve to, tada nisam još pušio, ali sam krenuo da uzgajam. Pročitao sam čitav forum par puta. Tako da sam o uzgoju, konzumaciji, štetnosti i svemu mogućem pročitao i apsolvirao gomilu stvari. Za ovog lika, i svakog ko se sa njim slaže, mislim da je problem u samoj osobi najviše. Okruženje je samo usputna otežavajuća okolnost, da se tome odupre. Počeh da pušim 4 meseca, nakon učlanjivanja na forum. Ne zbog foruma, kao foruma, nego sam potkrepio slutnje, predrasude, tračeve, priče nekim činjenicama, koje su mi bile dobar adut da se upustim u ovu uživanje sa ovim stimulansom. Znači počeo sam da pušim u avgustu 2006. I od tada sam pušio svega 30-40 puta, uz par prepušavanja. Najbolje mi je bilo na rođendanu najboljeg druga. Tako da sam i u praksi potvrdio da nije bitna količina, već i doživljaj, okruženje, raspoloženje, i prilika za koju se vari. poslednji put sam zapalio pre 3-4 nedelje, a pre toga pre oko 3 meseca. Nemam uopšte potrebu. Kad ima neki special ocasion, ja se opremim, sa društvom nekim, varuckamo, i bude nam lepo, ne bude nam to smisao, niti preokupacija. Jednostavno stimulans. P.S. : Ne mešam sa duvanom, i ne pijem istog dana kada duvam. - motiv Nadam se da nisam smorio sa ovim postom, to je jednostavan moj duživljaj VUTRE. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Medicina
Stvarno iskustvo
Bottom