Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Sta vam je najdraze kad ste napuseni?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PimplaMan" data-source="post: 104078" data-attributes="member: 8240"><p><em>DotA!!! ahahahahhaha... sićam se kad sam u partiji pričao sa njemcima o Low Stress Trainingu i požutjelim listovima... kako moćno..</em></p><p></p><p>Nema bolje kad jos upadnes sa ljudima na netu u neke spike zajebancije.A kako sad nisam doma pa mogu pusit u sobi jer inace kad sam kod staraca priko nekih praznika bija i slicne moram ici na balkon a sad kad sam sam srolam si topa i onda popusim par serija dok mi heroj ide u bazu na hilanje,pa pustim da se ugasi.pa kad poginem jos par serija i tako,uzivam svako malo paleci i lagano pijem pivicu.Svasta sam proba i svugdi bija ali ovo je najzahvalnija pozicija.Nema paranoja,nema zivciranja,krevet je blizu,mlad sam a vec sam ostarija.***** ti kvantnu fiziku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PimplaMan, post: 104078, member: 8240"] [I]DotA!!! ahahahahhaha... sićam se kad sam u partiji pričao sa njemcima o Low Stress Trainingu i požutjelim listovima... kako moćno..[/I] Nema bolje kad jos upadnes sa ljudima na netu u neke spike zajebancije.A kako sad nisam doma pa mogu pusit u sobi jer inace kad sam kod staraca priko nekih praznika bija i slicne moram ici na balkon a sad kad sam sam srolam si topa i onda popusim par serija dok mi heroj ide u bazu na hilanje,pa pustim da se ugasi.pa kad poginem jos par serija i tako,uzivam svako malo paleci i lagano pijem pivicu.Svasta sam proba i svugdi bija ali ovo je najzahvalnija pozicija.Nema paranoja,nema zivciranja,krevet je blizu,mlad sam a vec sam ostarija.***** ti kvantnu fiziku. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
Sta vam je najdraze kad ste napuseni?
Bottom