Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
+Speed Auto - Sweet Seeds (Prvi grow)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bananko Banana" data-source="post: 757989" data-attributes="member: 76491"><p>Update: Uskoro ce 6. tjedan, pokazala je prve pistile u 5. tjednu.</p><p></p><p>Sada zaljevam obilnije ali rijeđe sa 6 litara vode, pH 6.5 nakon dodavanja svega.</p><p>Dodajem Silic Boost 0.1ml/L i Root Juice, BioHeaven, Alg-A-Mic 1ml/L od svake.</p><p>Temperatura 28c dnevna, 23c nocna. Vlaga 55-60%. Svijetlo 50% snage na 30cm.</p><p></p><p>U meduvremenu sam opet probao Fish Mix, ovaj put pola doze 0.5ml/L u nadi da ce se biljka stretchat i rasirit, ali opet je oprzilo i ozutilo velike listove.</p><p>Sve ofucane listove sam skinuo. Ionako sam htio skidat listove jer je bilo pregusto tako da nema veze, ali Fish Mix vise necu koristit zasad. Ili je prejako za autoflower, ili jer sam umjesao Plant Magic Granule u zemlju, ili zato sto dodajem sve i svasta, ne znam tocno..</p><p>Ali nista drugo mi nije stvaralo problem osim Fish Mix. Ostali proizvodi kao BioHeaven, Alg-A-Mic i Acti Vera niti nemaju bas nutrijenata u sebi, NPK im je cca. 0.2% od svake i sluze vise za zdravlje biljke, stimulanti itd.. Njih sam koristio jos u seedling fazi na svim biljkama bez problema, tako da jedino sumjnam na Fish Mix.</p><p></p><p>Dodao sam BioGrow trecinu doze 0.3ml/L bas da vidim da li ce reagirat isto kao Fish Mix, isao sam na rizik da testiram. Par dana je proslo i cini mi se ok, tu i tamo oprzeni vrhovi ali nisu zuti i ofucani kao kod Fish Mix. Iduce zaljevanje ide samo voda, a za nekih tjedan-dva planiram pocet dodavat BioGrow, BioBloom i TopMax zajedno, cetvrtina doze od svega.</p><p></p><p>Pitanje: Da li je kasno da skinem donje dijelove gdje bi hedovi trebali rasti a nemaju svijetla? Ne znam da li bi to bio ''lollipop'' ili nesto u tom stilu. Pogotovo dolje u sredini nema ni svijetla ni ventilacije, mladi listovi su zuti i deformirani. Ja bi rado skinuo te node, samo me brine da ne pohermi ili nesto.</p><p>I po vasoj procjeni, hoce li se biljka stretchat jos u visinu u narednih tjedan-dva?</p><p></p><p>Bonus: Ako nekog zanima evo slika i cijelog boxa sa malim biljkama takoder.</p><p>Quick One je propao odma na pocetku, pa sam umjesto njega ubacio jos jedan +Speed Auto gore desno, vec u 3. tjednu je pustila pistile i izgleda da ce ostati patuljak, ako mi da 5-10 grama bit ce super. A dolje desno je Auto Psychedelic. Takoder ide i jos jedan Sweet Gelato Auto danas ili sutra pa vec kad je bal nek je maskenbal. Pozdrav, do iduceg updejta!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bananko Banana, post: 757989, member: 76491"] Update: Uskoro ce 6. tjedan, pokazala je prve pistile u 5. tjednu. Sada zaljevam obilnije ali rijeđe sa 6 litara vode, pH 6.5 nakon dodavanja svega. Dodajem Silic Boost 0.1ml/L i Root Juice, BioHeaven, Alg-A-Mic 1ml/L od svake. Temperatura 28c dnevna, 23c nocna. Vlaga 55-60%. Svijetlo 50% snage na 30cm. U meduvremenu sam opet probao Fish Mix, ovaj put pola doze 0.5ml/L u nadi da ce se biljka stretchat i rasirit, ali opet je oprzilo i ozutilo velike listove. Sve ofucane listove sam skinuo. Ionako sam htio skidat listove jer je bilo pregusto tako da nema veze, ali Fish Mix vise necu koristit zasad. Ili je prejako za autoflower, ili jer sam umjesao Plant Magic Granule u zemlju, ili zato sto dodajem sve i svasta, ne znam tocno.. Ali nista drugo mi nije stvaralo problem osim Fish Mix. Ostali proizvodi kao BioHeaven, Alg-A-Mic i Acti Vera niti nemaju bas nutrijenata u sebi, NPK im je cca. 0.2% od svake i sluze vise za zdravlje biljke, stimulanti itd.. Njih sam koristio jos u seedling fazi na svim biljkama bez problema, tako da jedino sumjnam na Fish Mix. Dodao sam BioGrow trecinu doze 0.3ml/L bas da vidim da li ce reagirat isto kao Fish Mix, isao sam na rizik da testiram. Par dana je proslo i cini mi se ok, tu i tamo oprzeni vrhovi ali nisu zuti i ofucani kao kod Fish Mix. Iduce zaljevanje ide samo voda, a za nekih tjedan-dva planiram pocet dodavat BioGrow, BioBloom i TopMax zajedno, cetvrtina doze od svega. Pitanje: Da li je kasno da skinem donje dijelove gdje bi hedovi trebali rasti a nemaju svijetla? Ne znam da li bi to bio ''lollipop'' ili nesto u tom stilu. Pogotovo dolje u sredini nema ni svijetla ni ventilacije, mladi listovi su zuti i deformirani. Ja bi rado skinuo te node, samo me brine da ne pohermi ili nesto. I po vasoj procjeni, hoce li se biljka stretchat jos u visinu u narednih tjedan-dva? Bonus: Ako nekog zanima evo slika i cijelog boxa sa malim biljkama takoder. Quick One je propao odma na pocetku, pa sam umjesto njega ubacio jos jedan +Speed Auto gore desno, vec u 3. tjednu je pustila pistile i izgleda da ce ostati patuljak, ako mi da 5-10 grama bit ce super. A dolje desno je Auto Psychedelic. Takoder ide i jos jedan Sweet Gelato Auto danas ili sutra pa vec kad je bal nek je maskenbal. Pozdrav, do iduceg updejta! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
+Speed Auto - Sweet Seeds (Prvi grow)
Bottom