Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 626461" data-attributes="member: 42275"><p>pa jel sad radi ili ne radi,kako vidim to je original balast iz nekog growshopa jer vidim imas original ulaz na tom belom kablu za reflktor,e sad ja ne znam i ja imam takav samo prikljucim djekove i utaknem u struju,nisam otvarao u nutra da vidim sta ima,a imam i drugi balast koji spajam sa upaljacem.Moze biti da ima iznad tog namotaja neki upljac koji se ne vidi bas za taj balast ali opet mi ne logicno sta ako crkne bas upaljac mozes da bacis ceo balast.Aj vidi sta je pa javi da znamo sad me bas interesuje a verujem i druge ljude.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 626461, member: 42275"] pa jel sad radi ili ne radi,kako vidim to je original balast iz nekog growshopa jer vidim imas original ulaz na tom belom kablu za reflktor,e sad ja ne znam i ja imam takav samo prikljucim djekove i utaknem u struju,nisam otvarao u nutra da vidim sta ima,a imam i drugi balast koji spajam sa upaljacem.Moze biti da ima iznad tog namotaja neki upljac koji se ne vidi bas za taj balast ali opet mi ne logicno sta ako crkne bas upaljac mozes da bacis ceo balast.Aj vidi sta je pa javi da znamo sad me bas interesuje a verujem i druge ljude. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
Bottom