Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Nove poruke na profilima
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Nove poruke na profilima
Top posteri mjeseca
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Glok" data-source="post: 462340" data-attributes="member: 53517"><p>Svako se snalazi kako ume, ja sam svoje resenje pronasao na banderi, uzeo sam ceo sistem i izdvojio delove koje sam procitao u temi kao potrebni. Vecina ovih zica je bele boje sto je glavni problem, ne zelim da rizikujem da mi pregori sijalica ili prigusnica stavec, s toga bih molio ako ima neko raspolozen da mi pomogne oko spajanja. Hvala unapred.</p><p></p><p>Nedugo posle ovoga spojio sam po nekoj shemi koju sam nasao na ovoj temi, ali ne radi. Jel valja? [ATTACH=full]88572[/ATTACH] [ATTACH=full]88568[/ATTACH]</p><p></p><p>Koristio sam HPM125w (high presure mercury lamp, zivina sijaica) i posalusao sam savet i kupio HPS150w na zalost kupio sam samo sijalicu.@Powerseed je rekao da ta prigusnica od 125w moze da se iskoristi uz gubjenje lumena, ai daj sta das. Posto para vise nema, ne mogu da kupim balast prigusnicu i upaljac, Skinuo sam s bandere ceo sistem za osvetljenje na kom je prigusnica pregorela, trudim se samo da osposobim svoju sijalicu pa ako neko moze da mi pomogne oko resenja. Kao sto se vidi na slici nesto sam i pokusao sam ali nece da radi. Ovaj valjkasti deo nisam ni koristio mozda je tu greska, pa trazim savet nekog iskusnijeg da mi kaze sta mi je ciniti s opremom izlozenom na slikama ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Glok, post: 462340, member: 53517"] Svako se snalazi kako ume, ja sam svoje resenje pronasao na banderi, uzeo sam ceo sistem i izdvojio delove koje sam procitao u temi kao potrebni. Vecina ovih zica je bele boje sto je glavni problem, ne zelim da rizikujem da mi pregori sijalica ili prigusnica stavec, s toga bih molio ako ima neko raspolozen da mi pomogne oko spajanja. Hvala unapred. Nedugo posle ovoga spojio sam po nekoj shemi koju sam nasao na ovoj temi, ali ne radi. Jel valja? [ATTACH=full]88572[/ATTACH] [ATTACH=full]88568[/ATTACH] Koristio sam HPM125w (high presure mercury lamp, zivina sijaica) i posalusao sam savet i kupio HPS150w na zalost kupio sam samo sijalicu.@Powerseed je rekao da ta prigusnica od 125w moze da se iskoristi uz gubjenje lumena, ai daj sta das. Posto para vise nema, ne mogu da kupim balast prigusnicu i upaljac, Skinuo sam s bandere ceo sistem za osvetljenje na kom je prigusnica pregorela, trudim se samo da osposobim svoju sijalicu pa ako neko moze da mi pomogne oko resenja. Kao sto se vidi na slici nesto sam i pokusao sam ali nece da radi. Ovaj valjkasti deo nisam ni koristio mozda je tu greska, pa trazim savet nekog iskusnijeg da mi kaze sta mi je ciniti s opremom izlozenom na slikama .. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
Bottom