Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Lunnamoon" data-source="post: 344627" data-attributes="member: 40287"><p>Inace stigao mi je balast,vide se podaci na slici. E sad,ubedjuju me svi da na njemu sljaka bez problema HPS 250w,cak sam i svojim ocima video kod prethodnog vlasnika da radi lepo,i jedan prijatelj elektricar mi je cak pokazao (slicne,ne iste kao ovaj moj) stare pokvartene balaste za MH i HPS koje je otvorio da mi dokaze da nema razlike u njihovoj strukturi ( u sta sam se uverio),i kaze da je razlika sto MH moze da radi bez startera dok HPS ne moze. Ja licno vise ne znam koga da slusam,ima logike sve sto kazu i jedna i druga strana,pa verujem da je istina negde u sredini (moze da radi HPS sijalica na MH balast ali se gubi pokoji lumen). Ja za vege imam MH 250 koja ce da odradi posao,ali da li da idem posle sa HPS 250w na isti balast ili moram da ga menjam? Power vidim da si ti nesto slicno odradio,pa mi reci iz iskustva,da li cu izgubiti uopste na snazi i koliko?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lunnamoon, post: 344627, member: 40287"] Inace stigao mi je balast,vide se podaci na slici. E sad,ubedjuju me svi da na njemu sljaka bez problema HPS 250w,cak sam i svojim ocima video kod prethodnog vlasnika da radi lepo,i jedan prijatelj elektricar mi je cak pokazao (slicne,ne iste kao ovaj moj) stare pokvartene balaste za MH i HPS koje je otvorio da mi dokaze da nema razlike u njihovoj strukturi ( u sta sam se uverio),i kaze da je razlika sto MH moze da radi bez startera dok HPS ne moze. Ja licno vise ne znam koga da slusam,ima logike sve sto kazu i jedna i druga strana,pa verujem da je istina negde u sredini (moze da radi HPS sijalica na MH balast ali se gubi pokoji lumen). Ja za vege imam MH 250 koja ce da odradi posao,ali da li da idem posle sa HPS 250w na isti balast ili moram da ga menjam? Power vidim da si ti nesto slicno odradio,pa mi reci iz iskustva,da li cu izgubiti uopste na snazi i koliko? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
Bottom