Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="fulldedarak" data-source="post: 339920" data-attributes="member: 39798"><p>Da ne otvaram novu temu,a ne znam di bi postavio svoje pitanje,pa neka bude ovdje...</p><p>Ugl. imam situaciju prilikom paljenja hps lampe od 250w..</p><p>U trenutku paljenja lampe,sve ostale elektronicke naprave mi trznu na sekundu..tv ,plafonjerka u sobi itd...</p><p>Mislio sam da je mozda preopterceno,ali ne vjerujem...</p><p>Box mi je spojen na jednu uticnicu(sve skupa oko 300w)..</p><p>Na drugoj uticnici mi je led smart tv(102 cm,ne znam koliko vata),comp sa napajenjem od 750w + zvucnici i jedan mali boxić sa 2 cfl zarulje 2x150w....eto to je manje vise sve u mojoj sobi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fulldedarak, post: 339920, member: 39798"] Da ne otvaram novu temu,a ne znam di bi postavio svoje pitanje,pa neka bude ovdje... Ugl. imam situaciju prilikom paljenja hps lampe od 250w.. U trenutku paljenja lampe,sve ostale elektronicke naprave mi trznu na sekundu..tv ,plafonjerka u sobi itd... Mislio sam da je mozda preopterceno,ali ne vjerujem... Box mi je spojen na jednu uticnicu(sve skupa oko 300w).. Na drugoj uticnici mi je led smart tv(102 cm,ne znam koliko vata),comp sa napajenjem od 750w + zvucnici i jedan mali boxić sa 2 cfl zarulje 2x150w....eto to je manje vise sve u mojoj sobi... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
Bottom