Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MarcoPolo" data-source="post: 262865" data-attributes="member: 10362"><p>malo sam gledao na Tež-ovim stranicama pa kažu ovako: "Visokotlačne zarulje (zamjenski natrij) sa ugradjenim propaljivačem izravno se ugrađuju umjesto živinih žarulja, a imaju veći svjetlosni tok 50%. Zamjenski natrij 110w zamjenjuje živinu žarulju od 125W, 210 zamjenjuje 250W, a 350W zamjenjuje 400W"</p><p></p><p>samo da napomenem da zamjenska natrijeva od 350W ima 34.000 lumena, obicna natrijeva 400W (oblik elipse) ima 47.000, obicna natrijeva 400w (oblik cijevi) ima 48.000, a obicna natrijeva 400w (sa povećanim svjetlosnim tokom) ima 56.500 lumena - sve ovo su podaci samo za Tež žarulje, druge marke nisam provjeravao</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MarcoPolo, post: 262865, member: 10362"] malo sam gledao na Tež-ovim stranicama pa kažu ovako: "Visokotlačne zarulje (zamjenski natrij) sa ugradjenim propaljivačem izravno se ugrađuju umjesto živinih žarulja, a imaju veći svjetlosni tok 50%. Zamjenski natrij 110w zamjenjuje živinu žarulju od 125W, 210 zamjenjuje 250W, a 350W zamjenjuje 400W" samo da napomenem da zamjenska natrijeva od 350W ima 34.000 lumena, obicna natrijeva 400W (oblik elipse) ima 47.000, obicna natrijeva 400w (oblik cijevi) ima 48.000, a obicna natrijeva 400w (sa povećanim svjetlosnim tokom) ima 56.500 lumena - sve ovo su podaci samo za Tež žarulje, druge marke nisam provjeravao [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
Bottom