Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="PowerSeed" data-source="post: 230606" data-attributes="member: 1364"><p>jbg. frend, nisam elektricar samo sam isao po analogiji sa mojim situacijama, ja sam lampu od 150w drzao na zivinom balastu od 125w (koji je inace u upotrebi kod zamenskog hps-a 110w), znaci imao sam lampu 25w jacu od balasta, sto je i kod tebe slucaj. istu sam lampu drzao na zivinom balastu od 250w, sada mi hps 400 radi na zivinom od 400 3.5A i jos sam svasta kombinovao, lampe su uvek radile s tim da ne ulazim u raspravu o izgubljenim lumenima ili o nesto vecoj radnoj temperaturi i sl. poenta je sto i dalje mislim da bi lampa morala da upali na balastu 375w i 3.4A, no kao sto sam rekao nisam elektricar i dodatno me bune te price o zamenskim evo ( zlo je malo pojasnio), tako da bolje slusas ljude od struke. pitanje je zasto si to kupovao kao komplet ako nisi imao garancije da ce upaliti i raditi.</p><p></p><p>edit: na konstataciju hps 250 i balast 400, da, imao sam i tu situaciju 10ak dana dok nisam nabavio balast 250, radilo, ne kazem da se to savetuje ali kazem da je lampa radila, tako sam ocekivao da ce i kod tebe da upali bar, pa ili manje lumena da daje ili da eventualno treperi, ali da ce da upali, no...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="PowerSeed, post: 230606, member: 1364"] jbg. frend, nisam elektricar samo sam isao po analogiji sa mojim situacijama, ja sam lampu od 150w drzao na zivinom balastu od 125w (koji je inace u upotrebi kod zamenskog hps-a 110w), znaci imao sam lampu 25w jacu od balasta, sto je i kod tebe slucaj. istu sam lampu drzao na zivinom balastu od 250w, sada mi hps 400 radi na zivinom od 400 3.5A i jos sam svasta kombinovao, lampe su uvek radile s tim da ne ulazim u raspravu o izgubljenim lumenima ili o nesto vecoj radnoj temperaturi i sl. poenta je sto i dalje mislim da bi lampa morala da upali na balastu 375w i 3.4A, no kao sto sam rekao nisam elektricar i dodatno me bune te price o zamenskim evo ( zlo je malo pojasnio), tako da bolje slusas ljude od struke. pitanje je zasto si to kupovao kao komplet ako nisi imao garancije da ce upaliti i raditi. edit: na konstataciju hps 250 i balast 400, da, imao sam i tu situaciju 10ak dana dok nisam nabavio balast 250, radilo, ne kazem da se to savetuje ali kazem da je lampa radila, tako sam ocekivao da ce i kod tebe da upali bar, pa ili manje lumena da daje ili da eventualno treperi, ali da ce da upali, no... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Spajanje HPS / MH lampe
Bottom