Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Somango Soma Seeds - Sacred Soil Organic - Led
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Palma" data-source="post: 759220" data-attributes="member: 75973"><p>Bizzo evo baš sam otišao sada izvagati vreću čaja da vidim koliko sam ga do sada potrošio. 320g i jedno 5 čajnih kasikica melase što je smiješna količina na ovoliko staru biljku i ovu veličinu pota.</p><p> Ono što nisam podijelio s vama, a Bizzo zna je to da ja za zalijevanje koristim vodu iz akvarija. U toj vodi su ribe biljojedi koje hranim visoko kvalitetnom hranom izrađenom od spiruline(alga), no da ne duljim ukratko u toj vodu dio te hrane ostane nepojeden+ riblji izmet i svašta nešto što se razgrađuje obogaćuju tu vodu dušičnim spojevima, količina tih spojeva je daleko premala da bi prehranila biljku no ta voda je također bogata korisnim bakterijama koje očito pozitivno djeluju na mikrofloru u zemlji.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Palma, post: 759220, member: 75973"] Bizzo evo baš sam otišao sada izvagati vreću čaja da vidim koliko sam ga do sada potrošio. 320g i jedno 5 čajnih kasikica melase što je smiješna količina na ovoliko staru biljku i ovu veličinu pota. Ono što nisam podijelio s vama, a Bizzo zna je to da ja za zalijevanje koristim vodu iz akvarija. U toj vodi su ribe biljojedi koje hranim visoko kvalitetnom hranom izrađenom od spiruline(alga), no da ne duljim ukratko u toj vodu dio te hrane ostane nepojeden+ riblji izmet i svašta nešto što se razgrađuje obogaćuju tu vodu dušičnim spojevima, količina tih spojeva je daleko premala da bi prehranila biljku no ta voda je također bogata korisnim bakterijama koje očito pozitivno djeluju na mikrofloru u zemlji. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Somango Soma Seeds - Sacred Soil Organic - Led
Bottom