Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici vanjskog uzgajanja
Somango i Nyc diesel …Prvi grow.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Rastaman77" data-source="post: 793368" data-attributes="member: 76672"><p>Ja sam imao sličan slučaj u 60danu /75 danu automata .. iako su bilee na suncu od malih nogu #kak bi se reklo# , dobile su po prstima kako su zadnja dva tjednaa u slavoniji bile temperature 36+ .. tako da znat cu za ubuduće sklanjati u hlad kad budu temperature veće od 35c .. po tvojim boljozama više mislim da su u startu ostale bez sunca pa se nisu dobro razvile .. skinio sam i ja svoje , nije mi bilo druge ☹️ afgan mass mi je dao 50ak gr , northen light je samo u glavnom vrhu imao toliko ( šteta što nije završio 2tj kasnije , iako bih trebao biti zadovoljan).. uglavnom da ti se vratim na sunce budem ti okačio prvi dan kad su spaljenee skoroo sm počeo plakati jer baš sam dao sebe u njih aa ono ih sunce skoro pa ubilo ..</p><p>[ATTACH]512174[/ATTACH]</p><p> <strong>ovo je glavni vrh northen lighta </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>[ATTACH]512175[/ATTACH]pogle kako se jadna savila skoro me šlog strefio </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>[ATTACH]512176[/ATTACH]kada sam je sredio od ovih žutih fan listova</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Shvatio sam da samo joj treba dati ljubavi i pažnjee paziti na nju kao na sebe .. budi pozdravljen uživaj u svojim plodovima iduce godine ces pametnijee samo od starta joj daj direkt sunca u maximalnim količinama 8+ sati dnevno .. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>PEACE ☮️☮️☮️</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rastaman77, post: 793368, member: 76672"] Ja sam imao sličan slučaj u 60danu /75 danu automata .. iako su bilee na suncu od malih nogu #kak bi se reklo# , dobile su po prstima kako su zadnja dva tjednaa u slavoniji bile temperature 36+ .. tako da znat cu za ubuduće sklanjati u hlad kad budu temperature veće od 35c .. po tvojim boljozama više mislim da su u startu ostale bez sunca pa se nisu dobro razvile .. skinio sam i ja svoje , nije mi bilo druge ☹️ afgan mass mi je dao 50ak gr , northen light je samo u glavnom vrhu imao toliko ( šteta što nije završio 2tj kasnije , iako bih trebao biti zadovoljan).. uglavnom da ti se vratim na sunce budem ti okačio prvi dan kad su spaljenee skoroo sm počeo plakati jer baš sam dao sebe u njih aa ono ih sunce skoro pa ubilo .. [ATTACH]512174[/ATTACH] [B]ovo je glavni vrh northen lighta [ATTACH]512175[/ATTACH]pogle kako se jadna savila skoro me šlog strefio [ATTACH]512176[/ATTACH]kada sam je sredio od ovih žutih fan listova Shvatio sam da samo joj treba dati ljubavi i pažnjee paziti na nju kao na sebe .. budi pozdravljen uživaj u svojim plodovima iduce godine ces pametnijee samo od starta joj daj direkt sunca u maximalnim količinama 8+ sati dnevno .. PEACE ☮️☮️☮️[/B] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici vanjskog uzgajanja
Somango i Nyc diesel …Prvi grow.
Bottom