Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Soma Sacred Soil / Soma DIY Set
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Palma" data-source="post: 771947" data-attributes="member: 75973"><p>Evo da se i ja nadovežem kao netko tko je probao i može prenijet iskustvo iz prve ruke. </p><p></p><p>Prvi grow somango u 50l potu ( stalo je oko 65l zemlje) pošto je soma uletio neplanski miksao sam light mix, all mix, pola soma seta, pa kasnije top feedao, uglavnom lovio u mutnom i tako je i završilo, kao moj najgori grow, gori od prvog sa hpsom u ormaru i gnojivom iz Peveca( ograden list i cvijet).</p><p></p><p>Drugi grow napravio sve po uputstvima i to je već bilo zadovoljavajuće, količinski nije kao s npr hesijem i plagronom koje sam prethodno koristio, no opet bilo je biljaka i na hesiju koje su dale manje nego ove na somi, ali to je opet do mojih grešaka, genetike, uvjeta i svega ostaloga sto nije isto kao u ovome growu da bi rezultati bili usporedivi. Kolega je uzgajao iste somine sorte na biobizzu i količinski je bilo bolje nego na soma soilu. Mirisi najbolji koje sam imao, terpenski profil odličan, ali bilo je i biljka na drugim gnojivima sa ništa lošijim terpenima. </p><p></p><p>Što se klijanja tiče, somango,lavnesija, buddha sister i lavander og 100% klijale dok true og nije klijao uopće( događalo se i s drugim bankama), no tu ne mogu ništa zamjeriti jer sam svakako dobio 2x sjemenki nego sam platio i za ove koje nisu klijale su ponudili da mi se pošalje ponovno.</p><p></p><p>Ono što me na prvu privuklo tom uzgoju, je jednostavnost koja se promovirala, zamjesas soil i pustiš ga da odstoji zabiješ biljku i ona sve dalje radi sama, na kraju to nije bilo baš tako. Što se tiče čaja, to mi je na kraju nije uopće sjelo, jer trebaš tempirat 24/48 sati ranije da ga staviš kuhati kako bi ga imao spremnog onda kada biljku trebaš zaliti, a kada si u gužvi i imaš vise biljaka koje nemaju isti ritam zalijevanja imaš problem. Trebaš dekloriranu vodu, pa onda stavljat caj u filtere ili kasnije procijedit to sve kroz gazu , pa prat posudu u kojoj si kuhao, pumpa za akvarij ronda( problem ako nemaš grow room), aeration stone se počepi i tako.</p><p></p><p>Meni osobno jednostavnije podic pot, otici do kupatila sipat vodu u kanister, uzet bocu-2-3 s police sipati u kanister i pljusnut u kalic. I naravno, kod boca imaš ipak veću kontrolu nad nutrijentima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Palma, post: 771947, member: 75973"] Evo da se i ja nadovežem kao netko tko je probao i može prenijet iskustvo iz prve ruke. Prvi grow somango u 50l potu ( stalo je oko 65l zemlje) pošto je soma uletio neplanski miksao sam light mix, all mix, pola soma seta, pa kasnije top feedao, uglavnom lovio u mutnom i tako je i završilo, kao moj najgori grow, gori od prvog sa hpsom u ormaru i gnojivom iz Peveca( ograden list i cvijet). Drugi grow napravio sve po uputstvima i to je već bilo zadovoljavajuće, količinski nije kao s npr hesijem i plagronom koje sam prethodno koristio, no opet bilo je biljaka i na hesiju koje su dale manje nego ove na somi, ali to je opet do mojih grešaka, genetike, uvjeta i svega ostaloga sto nije isto kao u ovome growu da bi rezultati bili usporedivi. Kolega je uzgajao iste somine sorte na biobizzu i količinski je bilo bolje nego na soma soilu. Mirisi najbolji koje sam imao, terpenski profil odličan, ali bilo je i biljka na drugim gnojivima sa ništa lošijim terpenima. Što se klijanja tiče, somango,lavnesija, buddha sister i lavander og 100% klijale dok true og nije klijao uopće( događalo se i s drugim bankama), no tu ne mogu ništa zamjeriti jer sam svakako dobio 2x sjemenki nego sam platio i za ove koje nisu klijale su ponudili da mi se pošalje ponovno. Ono što me na prvu privuklo tom uzgoju, je jednostavnost koja se promovirala, zamjesas soil i pustiš ga da odstoji zabiješ biljku i ona sve dalje radi sama, na kraju to nije bilo baš tako. Što se tiče čaja, to mi je na kraju nije uopće sjelo, jer trebaš tempirat 24/48 sati ranije da ga staviš kuhati kako bi ga imao spremnog onda kada biljku trebaš zaliti, a kada si u gužvi i imaš vise biljaka koje nemaju isti ritam zalijevanja imaš problem. Trebaš dekloriranu vodu, pa onda stavljat caj u filtere ili kasnije procijedit to sve kroz gazu , pa prat posudu u kojoj si kuhao, pumpa za akvarij ronda( problem ako nemaš grow room), aeration stone se počepi i tako. Meni osobno jednostavnije podic pot, otici do kupatila sipat vodu u kanister, uzet bocu-2-3 s police sipati u kanister i pljusnut u kalic. I naravno, kod boca imaš ipak veću kontrolu nad nutrijentima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Soma Sacred Soil / Soma DIY Set
Bottom