Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Soma Sacred Soil / Soma DIY Set
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ćyro" data-source="post: 771900" data-attributes="member: 7329"><p>Pratim ovu temu svakako. Mogu se samo nadovezat na Himalayin upit;</p><p>Soma Super Soil mix za 50litara zemlje kosta 42€. -30%</p><p>Kila caja je 15€. -30% Mislim da kila nije dosta po biljci.</p><p>Boca melase je 4.20€ -30%</p><p>Klijaci potovi iako mislim da nisu nesto bitni su po 4.20 € -30%</p><p>Treba rijesit i neki mykos.</p><p>Plus moram reci da uvjek ima fino gratisa. Moja zadnja narudjba gratis je bilo 12 regular Elemental menki i dvije feminizirane SoGouda.</p><p>Zelim reci i za potencijalne probleme s klijanjem, meni nisu klijala dva True Og i jedan 5g i jedan SoPurple.</p><p>Evo ovaj grow izklijalo 10/10 Somango auto. (Podavio sam ih 5 jer nisam izbusio rupice pa su bile u blatu i vodi). Uspjesno izklijao 5g, dva Nycd u proslom growu. Poklonio sam kolegi 5 menki nedavno, eno 4 biljke mu rastu, jedna nije klijala. Neznam koja. Neznam jel pocetnicka sreca ili ne al nisam nekog misljenja da mi je klijavost Sominih sorti bila neki problem.</p><p>Bez obzira cija genetika, zelim imati ujednacen start pa mislim da cu u buducnosti klijati po menku vise na svaku sortu koju zelim u growu. Ali opet, nije bilo narudjbe a da nisu poslali bar menku vise od narucenog. Ovo je neki moj dojam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ćyro, post: 771900, member: 7329"] Pratim ovu temu svakako. Mogu se samo nadovezat na Himalayin upit; Soma Super Soil mix za 50litara zemlje kosta 42€. -30% Kila caja je 15€. -30% Mislim da kila nije dosta po biljci. Boca melase je 4.20€ -30% Klijaci potovi iako mislim da nisu nesto bitni su po 4.20 € -30% Treba rijesit i neki mykos. Plus moram reci da uvjek ima fino gratisa. Moja zadnja narudjba gratis je bilo 12 regular Elemental menki i dvije feminizirane SoGouda. Zelim reci i za potencijalne probleme s klijanjem, meni nisu klijala dva True Og i jedan 5g i jedan SoPurple. Evo ovaj grow izklijalo 10/10 Somango auto. (Podavio sam ih 5 jer nisam izbusio rupice pa su bile u blatu i vodi). Uspjesno izklijao 5g, dva Nycd u proslom growu. Poklonio sam kolegi 5 menki nedavno, eno 4 biljke mu rastu, jedna nije klijala. Neznam koja. Neznam jel pocetnicka sreca ili ne al nisam nekog misljenja da mi je klijavost Sominih sorti bila neki problem. Bez obzira cija genetika, zelim imati ujednacen start pa mislim da cu u buducnosti klijati po menku vise na svaku sortu koju zelim u growu. Ali opet, nije bilo narudjbe a da nisu poslali bar menku vise od narucenog. Ovo je neki moj dojam. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Soma Sacred Soil / Soma DIY Set
Bottom