Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Panawa_King_Bong" data-source="post: 96704" data-attributes="member: 5894"><p>hehe mocni su vicevi...</p><p></p><p></p><p>Muškarac i žena se voze liftom i na izlasku muškarac ženu nehotice laktom udari u sisu. Okrene se i počne se ispričavati šaleći se: </p><p>- "Gospođo, ako vam je srce mekano kao sisa, oprostit ćete mi?" </p><p>- "Mladiću, ako je vama tvrd kao lakat, ja sam u sobi 307!"</p><p></p><p>i ovaj mi je jak skroz hehe</p><p></p><p>U kuću upada provalnik, počinje da kupi stvari, odjednom se čuje glas: </p><p>- "Bog vidi sve, Bog vidi sve." </p><p>Provalnik na smrt preplašen se zaledi u mestu, oslušne još jedanput i ništa ne čuje. Misleći da je sve bilo pričinjavanje nastavlja da krade. Posle nekog trenutka opet se začuje: </p><p>- "Bog vidi sve, Bog vidi sve." </p><p>Provalnik pogleda ka zidu kad tamo papagaj priča: </p><p>- "Bog vidi sve, Bog vidi sve." </p><p>Prilazi papagaju i onako smejući se kaže mu: </p><p>- "Ha ha ha Bog vidi sve a? Ti si neki pametan papagaj, ajde reci kako se zoveš." </p><p>Papagaj će: </p><p>- "Anđelko, Anđelko." </p><p>- "Anđelko, čudno ime za papagaja," reče provalnik. </p><p>A papagaj će: </p><p>- "I Bog je čudno ime za rotvajlera!"</p><p></p><p>Seta Mujo pustinjom vec danima, sav umoran i zedan naide na tipa, seta sa devama. Mujo sav sretan pita ga: </p><p>- "Imas li vode?" </p><p>Kaze tip: </p><p>- "Nemam..." </p><p>- "Daj mi posudi devu do prvog grada, molim te umrijet cu od zedji." </p><p>Sazali se tip Muji i da mu jednu devu i kaze mu: </p><p>- "Imas tri brzine: 1. je UH 2. je UHUH i 3. je UHUHUH si zapamtio?" </p><p>- "Ma zapamtio sam", veli Mujo: "nego kako da ja nju zaustavim." </p><p>- "Samo joj kazes AMIN i stace ona u mijestu." </p><p>Skoci Mujo na devu i kaze on UH krene deva polako, a Mujo opet UHUH, trci deva sada, a Mujo UHUHUH pici deva sada kad najednom provalia ispred i vice Mujo AMIN, AMIN stane deva tik ispred provalie a Mujo ce na to: </p><p>- "UH zamalo."</p><p></p><p>Sjedi zeko sav jadan za sankom i pred njim krigla pive. </p><p>Naidje dabar i krene ga zajebavati. Zeko ne odgovara nego samo bulji u kriglu. Proba dabar prodati foru, da zajebe zeca uzme mu pivu i popije ju! Na to zeko tuznim glasom veli: </p><p>- "Pa, u picku materinu! Danas mi je stvarno jebeno los dan! Nista mi ne ide od ruke! Prvo probam pistoljem - nema metaka! Ocu se objesiti - pukne uze! Zadnjim parama kupim pivo, stavim otrov u njega... i nemo's vjerovati, nestade mi ispred nosa!"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Panawa_King_Bong, post: 96704, member: 5894"] hehe mocni su vicevi... Muškarac i žena se voze liftom i na izlasku muškarac ženu nehotice laktom udari u sisu. Okrene se i počne se ispričavati šaleći se: - "Gospođo, ako vam je srce mekano kao sisa, oprostit ćete mi?" - "Mladiću, ako je vama tvrd kao lakat, ja sam u sobi 307!" i ovaj mi je jak skroz hehe U kuću upada provalnik, počinje da kupi stvari, odjednom se čuje glas: - "Bog vidi sve, Bog vidi sve." Provalnik na smrt preplašen se zaledi u mestu, oslušne još jedanput i ništa ne čuje. Misleći da je sve bilo pričinjavanje nastavlja da krade. Posle nekog trenutka opet se začuje: - "Bog vidi sve, Bog vidi sve." Provalnik pogleda ka zidu kad tamo papagaj priča: - "Bog vidi sve, Bog vidi sve." Prilazi papagaju i onako smejući se kaže mu: - "Ha ha ha Bog vidi sve a? Ti si neki pametan papagaj, ajde reci kako se zoveš." Papagaj će: - "Anđelko, Anđelko." - "Anđelko, čudno ime za papagaja," reče provalnik. A papagaj će: - "I Bog je čudno ime za rotvajlera!" Seta Mujo pustinjom vec danima, sav umoran i zedan naide na tipa, seta sa devama. Mujo sav sretan pita ga: - "Imas li vode?" Kaze tip: - "Nemam..." - "Daj mi posudi devu do prvog grada, molim te umrijet cu od zedji." Sazali se tip Muji i da mu jednu devu i kaze mu: - "Imas tri brzine: 1. je UH 2. je UHUH i 3. je UHUHUH si zapamtio?" - "Ma zapamtio sam", veli Mujo: "nego kako da ja nju zaustavim." - "Samo joj kazes AMIN i stace ona u mijestu." Skoci Mujo na devu i kaze on UH krene deva polako, a Mujo opet UHUH, trci deva sada, a Mujo UHUHUH pici deva sada kad najednom provalia ispred i vice Mujo AMIN, AMIN stane deva tik ispred provalie a Mujo ce na to: - "UH zamalo." Sjedi zeko sav jadan za sankom i pred njim krigla pive. Naidje dabar i krene ga zajebavati. Zeko ne odgovara nego samo bulji u kriglu. Proba dabar prodati foru, da zajebe zeca uzme mu pivu i popije ju! Na to zeko tuznim glasom veli: - "Pa, u picku materinu! Danas mi je stvarno jebeno los dan! Nista mi ne ide od ruke! Prvo probam pistoljem - nema metaka! Ocu se objesiti - pukne uze! Zadnjim parama kupim pivo, stavim otrov u njega... i nemo's vjerovati, nestade mi ispred nosa!" [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom