Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Maky_Q" data-source="post: 94410" data-attributes="member: 4229"><p>Bila tri vampira i kladili se ko moze vise krvi da popije.Prvi se pretvori u sismisa i ode.Nakon nekog vremena vraca se krvavih usta.Ova dvojca ga upitase: Djesi bio?! On rece: Jel vidite onu kucu,tamo nikog vise nema!!! Ovaj drugi rece: Nije lose,al pazi sad! Pretvori se u sismisa i ode. Nakon nekog vremena vraca se do pasa krvav.Ova dvojca zacudeni upitase: Gdje si ti bio?! Ovaj odgovori: Jel vidite ono selo,tamo vise nikog nema!!! Treci ne govoreci nista pretvori se u sismisa i ode.Nakon nekog vremena vrati se sav krvav od glave do pete. Ova dvojca nevjerujuci svojim ocima upitase brzo: Gdje si bio??!! A ovaj ce: jel vidite onu banderu? Ova dvojca ko iz topa: vidimo!! A ovaj ce: e jebi ga, ja je nisam vidio!!!</p><p></p><p></p><p></p><p>Jednog dana zec nadje u sumi mitraljez i odluci malo zafrkavati medu kao sto on njega</p><p>zeza cijelo vrijeme. Eh, kad je zec stigao do mede, ovaj je spavao zimski san. </p><p>- Medo, dizi se i penji na ono drvo ! </p><p>- Sto ? Daj izgubi se i pusti me da spavam ! </p><p>- Medo, dizi se! ( I onda pripuca iz mitraljeza ...) RATATATATA! </p><p>Medo se odmah digne i zacas popne na drvo. </p><p>- Medo, sidji dolje ! </p><p>- Nemoj, zece, evo popeo sam se a ti me sad pusti na miru. </p><p>- RATATATATA ! </p><p>I medo odmah sidje. </p><p>- Medo, poseri se ! </p><p>- Nemoj ! gdje cu ja ovakav star sad i srati. Pusti me na miru. </p><p>- RATATATATA ! </p><p>I kraj mede se odmah stvori omanja hrpica. </p><p>- Medo, pojedi to ! </p><p>- Ne ! Sve samo to ne ! Nemoj me tjerati da jedem ***** ! </p><p>- Ma, pojedi kad ti kazem ! RATATA-Klik-klik </p><p>- Pusti, ja cu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maky_Q, post: 94410, member: 4229"] Bila tri vampira i kladili se ko moze vise krvi da popije.Prvi se pretvori u sismisa i ode.Nakon nekog vremena vraca se krvavih usta.Ova dvojca ga upitase: Djesi bio?! On rece: Jel vidite onu kucu,tamo nikog vise nema!!! Ovaj drugi rece: Nije lose,al pazi sad! Pretvori se u sismisa i ode. Nakon nekog vremena vraca se do pasa krvav.Ova dvojca zacudeni upitase: Gdje si ti bio?! Ovaj odgovori: Jel vidite ono selo,tamo vise nikog nema!!! Treci ne govoreci nista pretvori se u sismisa i ode.Nakon nekog vremena vrati se sav krvav od glave do pete. Ova dvojca nevjerujuci svojim ocima upitase brzo: Gdje si bio??!! A ovaj ce: jel vidite onu banderu? Ova dvojca ko iz topa: vidimo!! A ovaj ce: e jebi ga, ja je nisam vidio!!! Jednog dana zec nadje u sumi mitraljez i odluci malo zafrkavati medu kao sto on njega zeza cijelo vrijeme. Eh, kad je zec stigao do mede, ovaj je spavao zimski san. - Medo, dizi se i penji na ono drvo ! - Sto ? Daj izgubi se i pusti me da spavam ! - Medo, dizi se! ( I onda pripuca iz mitraljeza ...) RATATATATA! Medo se odmah digne i zacas popne na drvo. - Medo, sidji dolje ! - Nemoj, zece, evo popeo sam se a ti me sad pusti na miru. - RATATATATA ! I medo odmah sidje. - Medo, poseri se ! - Nemoj ! gdje cu ja ovakav star sad i srati. Pusti me na miru. - RATATATATA ! I kraj mede se odmah stvori omanja hrpica. - Medo, pojedi to ! - Ne ! Sve samo to ne ! Nemoj me tjerati da jedem ***** ! - Ma, pojedi kad ti kazem ! RATATA-Klik-klik - Pusti, ja cu. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom