Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="sale82ful" data-source="post: 783461" data-attributes="member: 37276"><p>Sjede Suljo i Mujo na klupi. Gladni, žedni, nemaju para. Ispred njih neki restoran. </p><p>Kaže Mujo:</p><p>- Idem jarane jesti na frku pa šta bude. </p><p>Sjeo Mujo za sto, narucio svacega, najeo se i napio, kad eto konobara da naplati. </p><p>Veli Mujo: </p><p>-Jarane, ja nemam da platim. </p><p>Konobar iznerviran, uhvati Muju za vrat, opali mu šamar i izbaci ga napolje. </p><p></p><p>Došao on kod sulje, i isprica mu šta je bilo. Veli Suljo, yebo šamar, idem i ja. </p><p>Sjeo Suljo narucio, najeo se napio, ide konobar da naplati, veli ovaj ja nemam para. Konobar već vidno iznerviran, uhvati Sulju, Iznabija ga od batina, ubio boga u njemu.</p><p></p><p>Izlazi Suljo gleda ga Mujo ovaj sav natekao od batina. </p><p></p><p> -Šta je Suljo na šta to ličiš?</p><p>- Ma šuti bolan, izgleda da je poskupilo...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sale82ful, post: 783461, member: 37276"] Sjede Suljo i Mujo na klupi. Gladni, žedni, nemaju para. Ispred njih neki restoran. Kaže Mujo: - Idem jarane jesti na frku pa šta bude. Sjeo Mujo za sto, narucio svacega, najeo se i napio, kad eto konobara da naplati. Veli Mujo: -Jarane, ja nemam da platim. Konobar iznerviran, uhvati Muju za vrat, opali mu šamar i izbaci ga napolje. Došao on kod sulje, i isprica mu šta je bilo. Veli Suljo, yebo šamar, idem i ja. Sjeo Suljo narucio, najeo se napio, ide konobar da naplati, veli ovaj ja nemam para. Konobar već vidno iznerviran, uhvati Sulju, Iznabija ga od batina, ubio boga u njemu. Izlazi Suljo gleda ga Mujo ovaj sav natekao od batina. -Šta je Suljo na šta to ličiš? - Ma šuti bolan, izgleda da je poskupilo... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom