Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="tifani" data-source="post: 76517" data-attributes="member: 6222"><p>Polagao Ciga vožnju i pandur ga obarao 30 puta. Trideset prvi put Ciga vec sve naucio napamet - koso parkiranje, paralelno parkiranje, parkiranje u rikverc - ma sve, nema zamerke, ali ga pandur ponovo obori.</p><p>Pita Ciga:</p><p>· Je li, bre, a što me sad obori?</p><p>Pandur odgovori:</p><p>· Ma, Cigo, super voziš, ali ja necu da ti dam vozacku!</p><p>Kaže Ciga:</p><p>· Ajde, imam ženu i desetoro dece, treba neko da ih vozi u školu. Kupio sam nov auto - ficu '69. godište, ajde, molim te!</p><p>· Dobro, Cigo, ajde i ja sam covek, ali pod uslovom da mi tacno odgovoriš na jedno od tri pitanja. Dogovore se oni i pandur pita:</p><p>· Cigo, ideš ti tunelom i vidiš dva mala svetla. Šta je to?</p><p>Ciga odgovori:</p><p>· Auto!</p><p>· Znam i ja da je auto, ali koji - BMW, audi, jugo, koji? - kaže pandur.</p><p>· Ne znam - odgovori Ciga.</p><p>Pandur ponovo upita:</p><p>· Drugo pitanje: ideš tunelom i vidiš jedno svetlo. Šta je to?</p><p>Ciga odgovori:</p><p>· Motor!</p><p>· Znam i ja - kaže policajac - ali koji - aprilija, kavasaki, honda...</p><p>Ciga ce:</p><p>· Ne znam.</p><p>Pandur kaže:</p><p>· Ako na ovo ne odgovoriš, ništa od vozacke. Ideš tunelom i vidiš dva velika svetla. Šta je to?</p><p>Ciga ce:</p><p>· Kamion.</p><p>Pandur objasni:</p><p>· Znam i ja, ali koji? Skanija, MAC, FAP, Mercedes...? Koji?</p><p>Ciga se preda:</p><p>· Ne znam.</p><p>Pandur mu odgovori:</p><p>· E, onda ništa od vozacke!</p><p>Ciga upita:</p><p>· A da ja tebe pitam jedno pitanje: ideš ti plavim mostom u kolima i vidiš grudi i torbicu koja se vrti. Šta je to?</p><p>Pandur odgovori:</p><p>· Kurva.</p><p>Ciga ce:</p><p>· Znam i ja da je kurva, ali šta ti je: je l' ti keva, je l' ti sestra, je l' ti žena...????</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tifani, post: 76517, member: 6222"] Polagao Ciga vožnju i pandur ga obarao 30 puta. Trideset prvi put Ciga vec sve naucio napamet - koso parkiranje, paralelno parkiranje, parkiranje u rikverc - ma sve, nema zamerke, ali ga pandur ponovo obori. Pita Ciga: · Je li, bre, a što me sad obori? Pandur odgovori: · Ma, Cigo, super voziš, ali ja necu da ti dam vozacku! Kaže Ciga: · Ajde, imam ženu i desetoro dece, treba neko da ih vozi u školu. Kupio sam nov auto - ficu '69. godište, ajde, molim te! · Dobro, Cigo, ajde i ja sam covek, ali pod uslovom da mi tacno odgovoriš na jedno od tri pitanja. Dogovore se oni i pandur pita: · Cigo, ideš ti tunelom i vidiš dva mala svetla. Šta je to? Ciga odgovori: · Auto! · Znam i ja da je auto, ali koji - BMW, audi, jugo, koji? - kaže pandur. · Ne znam - odgovori Ciga. Pandur ponovo upita: · Drugo pitanje: ideš tunelom i vidiš jedno svetlo. Šta je to? Ciga odgovori: · Motor! · Znam i ja - kaže policajac - ali koji - aprilija, kavasaki, honda... Ciga ce: · Ne znam. Pandur kaže: · Ako na ovo ne odgovoriš, ništa od vozacke. Ideš tunelom i vidiš dva velika svetla. Šta je to? Ciga ce: · Kamion. Pandur objasni: · Znam i ja, ali koji? Skanija, MAC, FAP, Mercedes...? Koji? Ciga se preda: · Ne znam. Pandur mu odgovori: · E, onda ništa od vozacke! Ciga upita: · A da ja tebe pitam jedno pitanje: ideš ti plavim mostom u kolima i vidiš grudi i torbicu koja se vrti. Šta je to? Pandur odgovori: · Kurva. Ciga ce: · Znam i ja da je kurva, ali šta ti je: je l' ti keva, je l' ti sestra, je l' ti žena...???? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom