Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="balcan_smoke" data-source="post: 76115" data-attributes="member: 1790"><p>Odlučio Bill Gates da organizuje konkurs za izbor novog predsednika evropskog ogranka "Microsoft"-a. U ogromnoj sportskoj dvorani skupilo se 5.000 kandidata, medju kojima je i Pera Petrovic, pogadjate - Srbin. </p><p>Gates se prvo zahvalio svim kandidatima što su se prijavili, ali odmah zamoli sve one koji ne poznaju program Java 8000 da napuste ispit. 2.000 kandidata ustaje i izlazi iz dvorane. </p><p>Pera Petrovic razmišlja: "Pa ne znam bas taj program, ali šta mogu da izgubim ako ostanem - ništa! Sto da ne pokušam?!" </p><p>I ostaje u sali. </p><p>Bill Gates zatim zamoli da svi koji nikada nisu rukovodili timom od najmanje 100 ljudi ustanu i izađu. </p><p>Još 2.000 kandidata ustaje i izlazi. </p><p>Pera Petrovic opet razmišlja: "Ja nikad nisam bio šef nikom osim sebi, ali šta mogu da izgubim ako ostanem? Sta može da bude?" </p><p>I opet ostane. </p><p>Tada Bill Gates zamoli sve koji na fakultetu nisu imali prosek od bar 9.80 da napuste ispit. </p><p>500 ljudi izlazi, ali Pera Petrovic šapuće sam sebi: "Ja sam imao jedva dovoljan uspeh u srednjoj a fakultet nisam ni upisivao, ali šta mogu da izgubim ako ostanem?" </p><p>I opet ostane u dvorani. </p><p>Bill Gates na kraju zamoli da svi kandidati koji ne govore retoromanski ustanu i napuste ispit. </p><p>Jos 498 ljudi odlazi.</p><p>Pera Petrovic razmišlja: "Ne znam ni gde se govori taj retard-romanski, ali bas necu da idem. Sta mogu da izgubim ako ostanem?" </p><p>I ostane na svom mestu. </p><p>U sobi je pored Pere još samo jedan kandidat. Svi ostali su otisli.</p><p>Bill Gates im prilazi i kaze: </p><p>"Cestitam, Vi, ocigledno, jedini govorite retoromanski. Mogu li da vas cujem kako razgovarate na tom jeziku." </p><p>Pera Petrovic se mrtav hladan okrece prema drugom kandidatu i pita ga: </p><p>"Kako si, drkadzijo?" </p><p>Drugi kandidat mu mirno odgovara: </p><p>"Jedi govna, seljačino, pizda ti materina!"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="balcan_smoke, post: 76115, member: 1790"] Odlučio Bill Gates da organizuje konkurs za izbor novog predsednika evropskog ogranka "Microsoft"-a. U ogromnoj sportskoj dvorani skupilo se 5.000 kandidata, medju kojima je i Pera Petrovic, pogadjate - Srbin. Gates se prvo zahvalio svim kandidatima što su se prijavili, ali odmah zamoli sve one koji ne poznaju program Java 8000 da napuste ispit. 2.000 kandidata ustaje i izlazi iz dvorane. Pera Petrovic razmišlja: "Pa ne znam bas taj program, ali šta mogu da izgubim ako ostanem - ništa! Sto da ne pokušam?!" I ostaje u sali. Bill Gates zatim zamoli da svi koji nikada nisu rukovodili timom od najmanje 100 ljudi ustanu i izađu. Još 2.000 kandidata ustaje i izlazi. Pera Petrovic opet razmišlja: "Ja nikad nisam bio šef nikom osim sebi, ali šta mogu da izgubim ako ostanem? Sta može da bude?" I opet ostane. Tada Bill Gates zamoli sve koji na fakultetu nisu imali prosek od bar 9.80 da napuste ispit. 500 ljudi izlazi, ali Pera Petrovic šapuće sam sebi: "Ja sam imao jedva dovoljan uspeh u srednjoj a fakultet nisam ni upisivao, ali šta mogu da izgubim ako ostanem?" I opet ostane u dvorani. Bill Gates na kraju zamoli da svi kandidati koji ne govore retoromanski ustanu i napuste ispit. Jos 498 ljudi odlazi. Pera Petrovic razmišlja: "Ne znam ni gde se govori taj retard-romanski, ali bas necu da idem. Sta mogu da izgubim ako ostanem?" I ostane na svom mestu. U sobi je pored Pere još samo jedan kandidat. Svi ostali su otisli. Bill Gates im prilazi i kaze: "Cestitam, Vi, ocigledno, jedini govorite retoromanski. Mogu li da vas cujem kako razgovarate na tom jeziku." Pera Petrovic se mrtav hladan okrece prema drugom kandidatu i pita ga: "Kako si, drkadzijo?" Drugi kandidat mu mirno odgovara: "Jedi govna, seljačino, pizda ti materina!" [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom