Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="sale82ful" data-source="post: 682365" data-attributes="member: 37276"><p>Vraća se gazda sa puta, pa pita Lalu šta ima na imanju:</p><p>- Ništa gazda, samo nam je pas crk'o...</p><p>- Jaoo, pa naš verni pas... A od čega Lalo?</p><p>- Davali smo mu konjskg mesa, gazda...</p><p>- Što ste psu davali konjsko meso, zaboga?</p><p>- Pa od onih vaših konja...</p><p>- Šta je bilo sa konjima?</p><p>- Crkli su dok su vukli vodu...</p><p>- Zašto su konji vukli vodu?</p><p>- Pa gasili smo štalu, gazda...</p><p>- Šta je bilo sa štalom?</p><p>- Zapalila se od kuće...</p><p>- Kako se kuća zapalila?</p><p>- Pa od sveća...</p><p>- Šta će sveće u kući kad imamo lampu?</p><p>- Pa gospa-Ljubi smo davali nedelju dana, gazda...</p><p>- Štaaaaa! Majka mi umrla?!</p><p>- Paaaa da, gazda. Od žalosti za gospon Čedom koji je...</p><p>- Štaaa? I otac mi je pokojni?!</p><p>- Jeste gazda, dobio je šlog kada je video da je vaša gospođa Slavica pobegla sa komšijom Perom...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sale82ful, post: 682365, member: 37276"] Vraća se gazda sa puta, pa pita Lalu šta ima na imanju: - Ništa gazda, samo nam je pas crk'o... - Jaoo, pa naš verni pas... A od čega Lalo? - Davali smo mu konjskg mesa, gazda... - Što ste psu davali konjsko meso, zaboga? - Pa od onih vaših konja... - Šta je bilo sa konjima? - Crkli su dok su vukli vodu... - Zašto su konji vukli vodu? - Pa gasili smo štalu, gazda... - Šta je bilo sa štalom? - Zapalila se od kuće... - Kako se kuća zapalila? - Pa od sveća... - Šta će sveće u kući kad imamo lampu? - Pa gospa-Ljubi smo davali nedelju dana, gazda... - Štaaaaa! Majka mi umrla?! - Paaaa da, gazda. Od žalosti za gospon Čedom koji je... - Štaaa? I otac mi je pokojni?! - Jeste gazda, dobio je šlog kada je video da je vaša gospođa Slavica pobegla sa komšijom Perom... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom