Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="DinkoCentar" data-source="post: 68193" data-attributes="member: 4927"><p>malo dulji ali se isplati...</p><p></p><p>bili mujo i haso i ima haso 10 kuna. mujo kaže ajde daj mi 10 kuna i ja ću kupit pravu stvar, vjeruj mi!!!</p><p>i kaže haso ajde dobro...</p><p>izađe mujo iz dućana sa kobasicom. kaže haso pa šta će nam to? mujo kaže ne brini ništa ti haso, mi ćemo pit u kafiću i kad će trebat platit račun ja ću izvadit kobasicu a ti se pravi da mi ga pušiš i konobar će nas istjerat od gađenja. kaže haso ma neee, nisi normalan ovo ono, ali uspije ga mujo nagovorit na kraju.</p><p>i sad u prvom kafiću piju oni piju piju i dođe konobar da naplati račun. mujo izvadi kobasu, haso počne pušit i istjera ih konobar van kao mrš ****** van blabla</p><p>u drugom kafiću opet piju oni piju i ista priča opet ih stjeraju van.</p><p>i prošli oni tu večer još 10 kafića, vraćaju se doma mrtvi pijani, povraćaju, loše im je. i kaže sad haso jako mi je loše, boli me čeljust, usta, sve me boli, pijan sam, ovo ono izjada se nešto, a mujo će na to: a šta misliš kako je meni, ja sam izgubio kobasicu u trećem kafiću!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DinkoCentar, post: 68193, member: 4927"] malo dulji ali se isplati... bili mujo i haso i ima haso 10 kuna. mujo kaže ajde daj mi 10 kuna i ja ću kupit pravu stvar, vjeruj mi!!! i kaže haso ajde dobro... izađe mujo iz dućana sa kobasicom. kaže haso pa šta će nam to? mujo kaže ne brini ništa ti haso, mi ćemo pit u kafiću i kad će trebat platit račun ja ću izvadit kobasicu a ti se pravi da mi ga pušiš i konobar će nas istjerat od gađenja. kaže haso ma neee, nisi normalan ovo ono, ali uspije ga mujo nagovorit na kraju. i sad u prvom kafiću piju oni piju piju i dođe konobar da naplati račun. mujo izvadi kobasu, haso počne pušit i istjera ih konobar van kao mrš ****** van blabla u drugom kafiću opet piju oni piju i ista priča opet ih stjeraju van. i prošli oni tu večer još 10 kafića, vraćaju se doma mrtvi pijani, povraćaju, loše im je. i kaže sad haso jako mi je loše, boli me čeljust, usta, sve me boli, pijan sam, ovo ono izjada se nešto, a mujo će na to: a šta misliš kako je meni, ja sam izgubio kobasicu u trećem kafiću!!! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom