Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Badi" data-source="post: 674300" data-attributes="member: 52772"><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Policajac sjedi u sobi sa bratom koji čita neku knjigu. Pita ga policajac:</strong></span></span></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Šta to čitaš?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Logiku.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Šta je to logika, pita policajac?.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Ma, glup si ti za to.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Ma, reci mi šta je to, možda nisam.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Evo...vidi, kaže mu brat...imaš li ti akvarij?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Imam.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Ako imaš akvarij, logično je da imaš vodu u akvariju, a ako imaš vodu, logično je da imaš ribice u njoj, a ako imaš ribice, logično je da voliš životinje, a ako voliš životinje, logično je da voliš i ljude, a ako voliš ljude, logično je da voliš i svoju ženu, a ako voliš svoju ženu, onda je logično da nisi homoseksualac. Eto, to je logika.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Ode policajac sutradan sav važan na posao s tom knjigom. Pita ga kolega:</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Šta ti je to?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Logika.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">A šta je to logika?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Glup si ti za to.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Ma, ajde, reci mi.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Vidi ovako, imaš li ti akvarij?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Nemam, kaže ovaj.</span></span></strong></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Ti si onda homoseksualac, kaže policajac!</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Badi, post: 674300, member: 52772"] [SIZE=4][FONT=book antiqua][B]Policajac sjedi u sobi sa bratom koji čita neku knjigu. Pita ga policajac:[/B][/FONT][/SIZE] [B][SIZE=4][FONT=book antiqua]Šta to čitaš? Logiku. Šta je to logika, pita policajac?. Ma, glup si ti za to. Ma, reci mi šta je to, možda nisam. Evo...vidi, kaže mu brat...imaš li ti akvarij? Imam. Ako imaš akvarij, logično je da imaš vodu u akvariju, a ako imaš vodu, logično je da imaš ribice u njoj, a ako imaš ribice, logično je da voliš životinje, a ako voliš životinje, logično je da voliš i ljude, a ako voliš ljude, logično je da voliš i svoju ženu, a ako voliš svoju ženu, onda je logično da nisi homoseksualac. Eto, to je logika. Ode policajac sutradan sav važan na posao s tom knjigom. Pita ga kolega: Šta ti je to? Logika. A šta je to logika? Glup si ti za to. Ma, ajde, reci mi. Vidi ovako, imaš li ti akvarij? Nemam, kaže ovaj.[/FONT][/SIZE][/B] [SIZE=4][FONT=book antiqua][B]Ti si onda homoseksualac, kaže policajac![/B][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom