Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Badi" data-source="post: 673578" data-attributes="member: 52772"><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Tata, što je to šalter?</strong></span></span></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Odi pitati mamu.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Mama, što je šalter?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Idi pitati tatu.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Tata što je šalter?</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Idi opet pitati mamu.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Mama daj mi više reci što je šalter?!</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Rekla sam ti da pitaš tatu.</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'">Tata pa što mi nitko neće pomoći.</span></span></strong></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'book antiqua'"><strong>Evo dušo tatina, to ti je šalter.</strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Badi, post: 673578, member: 52772"] [SIZE=4][FONT=book antiqua][B]Tata, što je to šalter?[/B][/FONT][/SIZE] [B][SIZE=4][FONT=book antiqua]Odi pitati mamu. Mama, što je šalter? Idi pitati tatu. Tata što je šalter? Idi opet pitati mamu. Mama daj mi više reci što je šalter?! Rekla sam ti da pitaš tatu. Tata pa što mi nitko neće pomoći.[/FONT][/SIZE][/B] [SIZE=4][FONT=book antiqua][B]Evo dušo tatina, to ti je šalter.[/B][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom