Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Minja3" data-source="post: 559118" data-attributes="member: 13474"><p>Došal na ženu švaler dok vu muž na rabotu a dete u školu. </p><p>Na učitelja se neje rabotilo pa raspuštil dečišta porano pa tako i ovoj dete si dođe doma, kad od pendžer čuje nekvi čudni zvuci pa zvirne da vidi kvo je toj u sobu. Zabezekne se pa ulegne u orman u predsobje da ga ne videv majka mu i taj što mu neje tatko. Ne prođe malko, kad pa kapija tropnu i tatko se vrnuja neplanirano od poslu. Mati brže bolje otvori orman u hodnik i nagurav švalera i zatvoriv vrata, pa otidne na dvor da dočeka muža si . </p><p></p><p>Dete si vrti loptu u ruke, al se onaj čovek trgnu kad vide da neje sam u orman.</p><p></p><p>- Tavnina je ovde- rekne dete . </p><p>- Dabome - kazuje onija čovek.</p><p>- Imam fudbalsku loptu - pa kazuje dete.</p><p>- Neka si imaš, ako ako.. </p><p>- Oš ti gu prodam ?</p><p>- Neka fala, koj će mi đavol ? </p><p>- Men mi tatko u sobu, el oćeš da ga vikam? </p><p>- Neću bre, neću, pošto ti lopta? </p><p>- 250 evra - </p><p>- QQ nesrećo, ajde kupeno- </p><p></p><p>Ne prođoše nekolko dana, teti gi ovija dvojica pa u orman . Dete se skutalo , pa tatko naišal i švaler , trč pa u orman. </p><p></p><p>- Tamnina je ovde - kazuje dete. </p><p>- Dabome - </p><p>- E, imam patike za fudbal- </p><p>Švaler prevrća s oči , al ništa više ne pituje samo vika - Kolko? </p><p>- 750 evra vika dete . </p><p>- Ufff, kupeno, ajde ćuti si samo. </p><p></p><p>Vrz nekolko dana došaja tatko od rabotu raspoložan, vika od kapiju - Sinko ajde da te vodim na livadu da idemo malko da šutiramo fudbal. </p><p>- Ne mogu tato, nemam ni patike ni fudbal .</p><p>- Pa kude si gi denul , onomad sam ti gi kupija. Sag ću te utepam , el si gi zatrl po školu, el ti ukraja neki? </p><p>- Ma neje mi ukraja niki tato, prodaja sam gi. </p><p>- Kako si bre prodaja ? Pa el deca prodavaju stvari iz kuću ? </p><p>- A bre tato, prodaja sam gi za iljadu evra- </p><p>- Ne laži prokletijo sve ću te ubijem -</p><p>- Ama ne lažem ,kad ti kažem prodaja sam gi za tolko ..</p><p>- Pa ti si opelješija drugari , od tebe nikad nema čovek da bude . Ajde s mene u crkvu da te vodim da se ispovediš . </p><p>Dete se nećka, al bolje u crkvu nego da dobije ćuteci. Dođoše oni u crkvu , tatko besan vleza i pravac u ispovedaonicu ,uvede dete i zatvori vrata . </p><p> - Sad da rekenš na popa kvo si urabotija - i odmakne se .. </p><p></p><p>A dete se razvrća po kabinu , malko ga i stra ..pa kaže : </p><p>- Tamnina je ovde - </p><p>A pop će od drugu stranu : </p><p>- Dete , da zajebeš s toj ! - </p><p></p><p>XXXXXXXXXXXXXXXXX</p><p></p><p>Pošli mati i sin gu da zbiraju seno s traktor. </p><p>Livada doleko, uzbrdica, letnjo vreme , sparina. </p><p>Tovare oni seno na prikolicu vazdan, pa se umorili i posedali da ručaju. </p><p>Mater kazuje : - Dal će ga zberemo? </p><p>- Pa će se vrnemo ako ga ne zberemo danas. - kaže sin. </p><p>- Ma kuj će se vrća, će ga zberemo danaske. </p><p>- Ma ne može sve seno da zdenemo na prikolicu mamo, mlogo je . </p><p>- Neje mlogo sinko sg će vidiš, adje dizaj se od jedenje, da ne omrknemo.</p><p></p><p>I ustanu oni i opet tovare seno i sin vika : </p><p>- Dosta je mamo, nemo više da tovarimo će se izvrne prikolica - </p><p>- Tovari još, neće se izvrne - kazuje mati .. i nastave oni da tovare , i sin opet kaže : </p><p> - A bre mamo, pa ne mož se više ukačiš na seno da se voziš , nema više mesto , će se prevrne. </p><p>- Al ti vidiš da ni ostalo još lečka , neću se kačim na prikolicu, ću se povezem na traktor s teb , ne prigovaraj više nego tovari , ja se neću vrćam za dva otkosa . </p><p>I natovare oni sve seno od livadu na prikolicu , nekako ga privezali kolko su mogli i upale traktor da si pođu dom. </p><p>Samo što su slegli od livadu na put, seno se izvrne . </p><p>Sin ugasi traktor i besno se obrne spram mater : </p><p>- Mamo, ne li si sad za jebanje ?!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Minja3, post: 559118, member: 13474"] Došal na ženu švaler dok vu muž na rabotu a dete u školu. Na učitelja se neje rabotilo pa raspuštil dečišta porano pa tako i ovoj dete si dođe doma, kad od pendžer čuje nekvi čudni zvuci pa zvirne da vidi kvo je toj u sobu. Zabezekne se pa ulegne u orman u predsobje da ga ne videv majka mu i taj što mu neje tatko. Ne prođe malko, kad pa kapija tropnu i tatko se vrnuja neplanirano od poslu. Mati brže bolje otvori orman u hodnik i nagurav švalera i zatvoriv vrata, pa otidne na dvor da dočeka muža si . Dete si vrti loptu u ruke, al se onaj čovek trgnu kad vide da neje sam u orman. - Tavnina je ovde- rekne dete . - Dabome - kazuje onija čovek. - Imam fudbalsku loptu - pa kazuje dete. - Neka si imaš, ako ako.. - Oš ti gu prodam ? - Neka fala, koj će mi đavol ? - Men mi tatko u sobu, el oćeš da ga vikam? - Neću bre, neću, pošto ti lopta? - 250 evra - - QQ nesrećo, ajde kupeno- Ne prođoše nekolko dana, teti gi ovija dvojica pa u orman . Dete se skutalo , pa tatko naišal i švaler , trč pa u orman. - Tamnina je ovde - kazuje dete. - Dabome - - E, imam patike za fudbal- Švaler prevrća s oči , al ništa više ne pituje samo vika - Kolko? - 750 evra vika dete . - Ufff, kupeno, ajde ćuti si samo. Vrz nekolko dana došaja tatko od rabotu raspoložan, vika od kapiju - Sinko ajde da te vodim na livadu da idemo malko da šutiramo fudbal. - Ne mogu tato, nemam ni patike ni fudbal . - Pa kude si gi denul , onomad sam ti gi kupija. Sag ću te utepam , el si gi zatrl po školu, el ti ukraja neki? - Ma neje mi ukraja niki tato, prodaja sam gi. - Kako si bre prodaja ? Pa el deca prodavaju stvari iz kuću ? - A bre tato, prodaja sam gi za iljadu evra- - Ne laži prokletijo sve ću te ubijem - - Ama ne lažem ,kad ti kažem prodaja sam gi za tolko .. - Pa ti si opelješija drugari , od tebe nikad nema čovek da bude . Ajde s mene u crkvu da te vodim da se ispovediš . Dete se nećka, al bolje u crkvu nego da dobije ćuteci. Dođoše oni u crkvu , tatko besan vleza i pravac u ispovedaonicu ,uvede dete i zatvori vrata . - Sad da rekenš na popa kvo si urabotija - i odmakne se .. A dete se razvrća po kabinu , malko ga i stra ..pa kaže : - Tamnina je ovde - A pop će od drugu stranu : - Dete , da zajebeš s toj ! - XXXXXXXXXXXXXXXXX Pošli mati i sin gu da zbiraju seno s traktor. Livada doleko, uzbrdica, letnjo vreme , sparina. Tovare oni seno na prikolicu vazdan, pa se umorili i posedali da ručaju. Mater kazuje : - Dal će ga zberemo? - Pa će se vrnemo ako ga ne zberemo danas. - kaže sin. - Ma kuj će se vrća, će ga zberemo danaske. - Ma ne može sve seno da zdenemo na prikolicu mamo, mlogo je . - Neje mlogo sinko sg će vidiš, adje dizaj se od jedenje, da ne omrknemo. I ustanu oni i opet tovare seno i sin vika : - Dosta je mamo, nemo više da tovarimo će se izvrne prikolica - - Tovari još, neće se izvrne - kazuje mati .. i nastave oni da tovare , i sin opet kaže : - A bre mamo, pa ne mož se više ukačiš na seno da se voziš , nema više mesto , će se prevrne. - Al ti vidiš da ni ostalo još lečka , neću se kačim na prikolicu, ću se povezem na traktor s teb , ne prigovaraj više nego tovari , ja se neću vrćam za dva otkosa . I natovare oni sve seno od livadu na prikolicu , nekako ga privezali kolko su mogli i upale traktor da si pođu dom. Samo što su slegli od livadu na put, seno se izvrne . Sin ugasi traktor i besno se obrne spram mater : - Mamo, ne li si sad za jebanje ?! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom