Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="prosto oko" data-source="post: 541377" data-attributes="member: 56186"><p>Malo duzi al meni dobar</p><p></p><p>Zvoni telefon u nekoj sluzbi za ceste.</p><p>Dobro veče izvolite, javi se veselo službenik.</p><p>D d dddobro vece -jedva promuca s druge strane.</p><p>Izvolite, kako vam možemo pomoći</p><p>I i i iimam pppppproblem</p><p>Recite</p><p>Mm mm.mmmmmrtav kkkkkonj mm mi je iiispred kkkuce</p><p>A je li. Zanimljivo. Koja vam je adresa</p><p>B B B BBBB BBBB</p><p>Jel Bijenik</p><p>Nnnnnije bbbbijenik već bbbbb BB bbbb - i poklopi slusalicu</p><p>Malo se covjek smiri trgne dvije tri rakijice i zove opet za 15 minuta</p><p>Dddddobro vece</p><p>Dobro vece izvolite</p><p>Iiiiimam pppp PP problem</p><p>A jeli, recite možda vam možemo pomoci</p><p>Mm mrtav kkkkkkonj mmi je iiispred kkkuce</p><p>Ma da, koja vam je adresa</p><p>Bbbbbb BB BBB </p><p>Samo polako gospodine</p><p>BB BBB bbbb BB</p><p>Jel možda bijenik</p><p>Ovaj poklopi slušalicu. Otvori bocu i... prošlo sat i vise opet zove</p><p>Dddddddobro vece</p><p>Oooo dobre vece. Izvolite</p><p>Pppppproblem</p><p>Imate problem? Recite</p><p>Mmmmmmmmmrtav kkkkonj.</p><p>Ma da, a koja je adresa</p><p>Bbbbbbb b b BB BB bbbbb</p><p>Da nije bijenik</p><p>Je</p><p>Pa kako bijenik, maloprije...</p><p>Oooooooodvukao sam ga pppppppizda ti materina</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="prosto oko, post: 541377, member: 56186"] Malo duzi al meni dobar Zvoni telefon u nekoj sluzbi za ceste. Dobro veče izvolite, javi se veselo službenik. D d dddobro vece -jedva promuca s druge strane. Izvolite, kako vam možemo pomoći I i i iimam pppppproblem Recite Mm mm.mmmmmrtav kkkkkonj mm mi je iiispred kkkuce A je li. Zanimljivo. Koja vam je adresa B B B BBBB BBBB Jel Bijenik Nnnnnije bbbbijenik već bbbbb BB bbbb - i poklopi slusalicu Malo se covjek smiri trgne dvije tri rakijice i zove opet za 15 minuta Dddddobro vece Dobro vece izvolite Iiiiimam pppp PP problem A jeli, recite možda vam možemo pomoci Mm mrtav kkkkkkonj mmi je iiispred kkkuce Ma da, koja vam je adresa Bbbbbb BB BBB Samo polako gospodine BB BBB bbbb BB Jel možda bijenik Ovaj poklopi slušalicu. Otvori bocu i... prošlo sat i vise opet zove Dddddddobro vece Oooo dobre vece. Izvolite Pppppproblem Imate problem? Recite Mmmmmmmmmrtav kkkkonj. Ma da, a koja je adresa Bbbbbbb b b BB BB bbbbb Da nije bijenik Je Pa kako bijenik, maloprije... Oooooooodvukao sam ga pppppppizda ti materina [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom