Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="xcx" data-source="post: 497477" data-attributes="member: 44493"><p>Jedan prigodni.</p><p></p><p>umro Drug Tito , i na raspravi o Paklu ili Raju Bog i Sotona zaključe da ipak nije bio loš čovjek,</p><p>ali pošto je bio ateista i zadrta komunjara, dogovore se Bog i Sotona da jednu</p><p>godinu provede u Paklu, a drugu u Raju. Prvi ga preuzme Đavo i poslije godinu dana dolazi Bogu:</p><p>- Gospode Bože, daj uzmi ovoga, tvoj je red, napravio mi veliku štetu, mnoge demone je pretvorio u pionire sad me natjerali da organizujemo radnu akciju sređivanja Pakla!</p><p>Poslije godinu dana dolazi Đavo i kaže:</p><p>- Gospode Bože, daj onu komunjaru, na mene je red, prošlo godinu dana.</p><p>A Bog mu kaže:</p><p>- Kao prvo nemoj da me zoveš Gospode Bože, već druže Bože. Kao drugo Bog ne postoji. A kao treće, ako čujem još samo jednom da našeg druga predsjednika nazoveš komunjarom, sudićemo ti kao narodnom izdajniku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xcx, post: 497477, member: 44493"] Jedan prigodni. umro Drug Tito , i na raspravi o Paklu ili Raju Bog i Sotona zaključe da ipak nije bio loš čovjek, ali pošto je bio ateista i zadrta komunjara, dogovore se Bog i Sotona da jednu godinu provede u Paklu, a drugu u Raju. Prvi ga preuzme Đavo i poslije godinu dana dolazi Bogu: - Gospode Bože, daj uzmi ovoga, tvoj je red, napravio mi veliku štetu, mnoge demone je pretvorio u pionire sad me natjerali da organizujemo radnu akciju sređivanja Pakla! Poslije godinu dana dolazi Đavo i kaže: - Gospode Bože, daj onu komunjaru, na mene je red, prošlo godinu dana. A Bog mu kaže: - Kao prvo nemoj da me zoveš Gospode Bože, već druže Bože. Kao drugo Bog ne postoji. A kao treće, ako čujem još samo jednom da našeg druga predsjednika nazoveš komunjarom, sudićemo ti kao narodnom izdajniku. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom