Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="amneziaHaze" data-source="post: 481387" data-attributes="member: 39158"><p>odlucio mujo da gricka dlake sa guzice i tako dode prva musterija on gricka sve super covjek plati dode druga musterija isto sve izgricka musterija zadovoljna dode treca musterija mujo gricka kad u pola posla ovaj prdne.a mujo ce: e od ovakvih musterija se meni poso ogadi.</p><p></p><p>pricaju dva ciga sta si danas radio, ovaj ce ma nista iso skupljo bakar pa ga gulio, palio pa onda kuci otiso guzio zenu, guzio cerku pa se istusirao.kad ovaj drugi tusiro se jeli!</p><p></p><p>otiso mujo u afriku ulovio 2 lava 3 zirafe i 15 pliznova pita ga suljo sta ti je taj pliznov? a mujo: ma malo crno dere se pliz no </p><p></p><p>sta je razlika izmedu crnca i gume. kada na gumu stavis lance ona ne pjeva carolina song</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amneziaHaze, post: 481387, member: 39158"] odlucio mujo da gricka dlake sa guzice i tako dode prva musterija on gricka sve super covjek plati dode druga musterija isto sve izgricka musterija zadovoljna dode treca musterija mujo gricka kad u pola posla ovaj prdne.a mujo ce: e od ovakvih musterija se meni poso ogadi. pricaju dva ciga sta si danas radio, ovaj ce ma nista iso skupljo bakar pa ga gulio, palio pa onda kuci otiso guzio zenu, guzio cerku pa se istusirao.kad ovaj drugi tusiro se jeli! otiso mujo u afriku ulovio 2 lava 3 zirafe i 15 pliznova pita ga suljo sta ti je taj pliznov? a mujo: ma malo crno dere se pliz no sta je razlika izmedu crnca i gume. kada na gumu stavis lance ona ne pjeva carolina song [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom