Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="balcan_smoke" data-source="post: 47262" data-attributes="member: 1790"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Mujo se zaposlio u velikoj robnoj kuci u Americi, i nakon</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">prvog radnog dana poslovodja ga upita koliko je zaradio. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">"135.552,20 $" odgovori Mujo, a poslovoda samo sto nije dozivio sok.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu zaradili vise od 50.000$.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Upita on Muju kako mu je to poslo za rukom?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">"Pa lijepo", odgovori Mujo. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">"Prvo sam covjeku prodao jednu udicu i onda ga nagovorio da kupi barem jos jednu za rezervu. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Zatim sam mu prodao i olovo. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Onda sam ga podsjetio da mu treba i najlon. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">E, onda sam mu rekao da uzme i stap s rolom. </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Kad je uzeo stap, predlozio sam mu da razmisli o kupnji glisera . </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Nakon sto sam mu prodao gliser, objasnio sam mu da njegov stari auto</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">jednostavno ne moze vuci taj gliser i na moj nagovor odlucio se za Grand Cheerokee.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">Eto kako sam tržio 135.522,20 $".</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">"Jos ne mogu shvatiti kako ti je to uspjelo", rece poslovodja. "A covjek je dosao samo kupiti udicu?"</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 12px">"Ma jok", rece Mujo, "dosao je kupit tampone za zenu, pa sam ga upit'o zasto ne ide na pecanje, kad ionako nece jebavat ovaj vikend. </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="balcan_smoke, post: 47262, member: 1790"] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mujo se zaposlio u velikoj robnoj kuci u Americi, i nakon prvog radnog dana poslovodja ga upita koliko je zaradio. "135.552,20 $" odgovori Mujo, a poslovoda samo sto nije dozivio sok. Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu zaradili vise od 50.000$. Upita on Muju kako mu je to poslo za rukom? "Pa lijepo", odgovori Mujo. "Prvo sam covjeku prodao jednu udicu i onda ga nagovorio da kupi barem jos jednu za rezervu. Zatim sam mu prodao i olovo. Onda sam ga podsjetio da mu treba i najlon. E, onda sam mu rekao da uzme i stap s rolom. Kad je uzeo stap, predlozio sam mu da razmisli o kupnji glisera . Nakon sto sam mu prodao gliser, objasnio sam mu da njegov stari auto jednostavno ne moze vuci taj gliser i na moj nagovor odlucio se za Grand Cheerokee. Eto kako sam tržio 135.522,20 $". "Jos ne mogu shvatiti kako ti je to uspjelo", rece poslovodja. "A covjek je dosao samo kupiti udicu?" "Ma jok", rece Mujo, "dosao je kupit tampone za zenu, pa sam ga upit'o zasto ne ide na pecanje, kad ionako nece jebavat ovaj vikend. [/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom