Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Pnk" data-source="post: 472411" data-attributes="member: 53145"><p>Odveo djed unuka na pecanje, bacili udice i djed zapali cigaru.</p><p>Pita unuk: Mogu li ja jednu?</p><p>Djed odgovara: Možeš li ti svojom čunom dotaknuti vlastiti shupak?</p><p>Unuk: Ne mogu.</p><p>E, onda ne može.</p><p>Nakon nekog vremena otvori djed i pivo.</p><p>Opet unuk: Mogu li ja jedno?</p><p>Djed odgovara istim pitanjem o čuni i unuk se izbedira i zapali joint.</p><p>Pita djed: Jel to trava?</p><p>Veli unuk : Je đede.</p><p>Djed: Mogu li ja malo?</p><p>A može li djede tvoja čuna dotaknuti vlastito dupe?</p><p>Djed : Naravno da može.</p><p>Unuk: E pa jebi se onda.</p><p></p><p></p><p>Prehoda lik na razapetom užetu kanjon 100 metara dubok i kad je došao na drugu stranu pitaju ga koje su mu misli prolazile glavom kada je prelazio.</p><p>Kaže: Iste kao kad sam na rođakovoj svadbi pijan dao jednoj ružnoj starki da mi ga pushi.</p><p>Svi u čudu pitaju kako to misli.</p><p>Pa samo sam si ponavljao : Ne gledaj dolje, ne gledaj dolje.</p><p></p><p>Oženio židov ciganku i dobili sina.</p><p>Jedan dan dođe mali iz škole i pita tatu: Jesam li ja više židov ili cigan?</p><p>Što te to zanima?</p><p>Pa neki mali u školi prodaje super bicikl za samo 100€ , pa ne znam jel da mu spustim na 50 ili da mu ga samo maznem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pnk, post: 472411, member: 53145"] Odveo djed unuka na pecanje, bacili udice i djed zapali cigaru. Pita unuk: Mogu li ja jednu? Djed odgovara: Možeš li ti svojom čunom dotaknuti vlastiti shupak? Unuk: Ne mogu. E, onda ne može. Nakon nekog vremena otvori djed i pivo. Opet unuk: Mogu li ja jedno? Djed odgovara istim pitanjem o čuni i unuk se izbedira i zapali joint. Pita djed: Jel to trava? Veli unuk : Je đede. Djed: Mogu li ja malo? A može li djede tvoja čuna dotaknuti vlastito dupe? Djed : Naravno da može. Unuk: E pa jebi se onda. Prehoda lik na razapetom užetu kanjon 100 metara dubok i kad je došao na drugu stranu pitaju ga koje su mu misli prolazile glavom kada je prelazio. Kaže: Iste kao kad sam na rođakovoj svadbi pijan dao jednoj ružnoj starki da mi ga pushi. Svi u čudu pitaju kako to misli. Pa samo sam si ponavljao : Ne gledaj dolje, ne gledaj dolje. Oženio židov ciganku i dobili sina. Jedan dan dođe mali iz škole i pita tatu: Jesam li ja više židov ili cigan? Što te to zanima? Pa neki mali u školi prodaje super bicikl za samo 100€ , pa ne znam jel da mu spustim na 50 ili da mu ga samo maznem. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom