Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mazar" data-source="post: 420626" data-attributes="member: 19176"><p><a href="http://www.telegraph.co.uk/news/health/news/12073116/An-orgasm-a-day-could-keep-prostate-cancer-away-scientists-claim.html" target="_blank">http://www.telegraph.co.uk/news/health/news/12073116/An-orgasm-a-day-could-keep-prostate-cancer-away-scientists-claim.html</a></p><p></p><p>ova vijest me sjetila na jedan stari...</p><p>U zgradi u svom stanu Mujo ne može zaspati, iznad njega čuje se stalno tamburanje, neka živa muzika...</p><p>I tako ponukan od nesanice, ode gore kat iznad i pozvoni. Otvara mlađi muškarac i ;“Dobro večer, malo se samo strpite, znam da je buka, ali imamo generalnu probu, još malo, evo sutra više nećemo.“</p><p>Ode Mujo dole, ćepići na uši i pokušati spavati.</p><p>Dan poslije opet navečer prije spavanja buka. Opet se digne iz kreveta , obuče i njima na vrata.</p><p>Opet isti mlađi muškarac otvara; „Evo samo još danas, generalna proba, budite strpljivi....“</p><p>Sljedeće večer opet tamburanje, al Muje nema. Oni još jače, a Muje nema...</p><p>Krenu oni dolje kod njega, pokucaju na vrata, a ono ništa. Vrata otvorena, uđu oni u stan, pa u kupaonu, a Mujo na WC školjci masturbira... A oni pilje:“ Mujo jesi dobro, šta radiš?“</p><p>A Mujo će na to: „ Imam generalnu probu, sutra ću vam svima hebat mater!“</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mazar, post: 420626, member: 19176"] [URL]http://www.telegraph.co.uk/news/health/news/12073116/An-orgasm-a-day-could-keep-prostate-cancer-away-scientists-claim.html[/URL] ova vijest me sjetila na jedan stari... U zgradi u svom stanu Mujo ne može zaspati, iznad njega čuje se stalno tamburanje, neka živa muzika... I tako ponukan od nesanice, ode gore kat iznad i pozvoni. Otvara mlađi muškarac i ;“Dobro večer, malo se samo strpite, znam da je buka, ali imamo generalnu probu, još malo, evo sutra više nećemo.“ Ode Mujo dole, ćepići na uši i pokušati spavati. Dan poslije opet navečer prije spavanja buka. Opet se digne iz kreveta , obuče i njima na vrata. Opet isti mlađi muškarac otvara; „Evo samo još danas, generalna proba, budite strpljivi....“ Sljedeće večer opet tamburanje, al Muje nema. Oni još jače, a Muje nema... Krenu oni dolje kod njega, pokucaju na vrata, a ono ništa. Vrata otvorena, uđu oni u stan, pa u kupaonu, a Mujo na WC školjci masturbira... A oni pilje:“ Mujo jesi dobro, šta radiš?“ A Mujo će na to: „ Imam generalnu probu, sutra ću vam svima hebat mater!“ [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom