Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kotva" data-source="post: 40840" data-attributes="member: 2609"><p>Otmjeno obucena dama udje u prodavaonicu veoma skupih perzijskih tepiha. </p><p>></p><p>>Okrece se, razgleda tepihe izuzetne izrade, te ugleda savrseni tepih po</p><p>></p><p>>njenom ukusu i priblizi mu se da ga jos bolje osmotri. Sagne se da dotakne</p><p>></p><p>>finu teksturu svilenog tepiha i nenadano glasno prdne. Bilo joj jako</p><p>></p><p>>neprijatno, diskretno se okrene oko sebe da vidi da li je neko slucajno </p><p>></p><p>>primijetio ovu malu nezgodu, nadajuci se da se prodavac nece bas odmah</p><p>></p><p>>pojaviti. Kako se okrene, tako ugleda prodavaca kako stoji odmah do nje.</p><p>></p><p>>"Dobar dan, gospodjo. Mogu li vam biti od pomoci?" </p><p>></p><p>>Pocrvenjela u licu jedva izusti "Mladi gospodine, koliko kosta ovaj</p><p>></p><p>>prelijepi tepih?" "Gospodjo, ako ste tako prdnuli samo dotaknuvsi ovaj</p><p>></p><p>>tepih, vrlo vjerojatno cete se usrati kada budete culi njegovu cijenu. </p><p></p><p>-------------------------------------------------------------------------------</p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-family: 'Arial'">Dosel Zagorcu Amerikanac u posjetu, veli njemu Zagorec: </span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'">- "Vidis ovu livadu, to je moja zemlja."</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'">Pokaze na breg i veli: </span></span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'">- "Vidis onaj vinograd, i to je moja zemlja."</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'">Pokaze na drugi breg i veli da je i njegov i taj breg, a na to ce </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'">Amerikanac: </span></span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'">- "Kod mene u Americi, ja se sednem u svoj auto i vozim se</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'">cijeli dan, cijelu noc, i tek sljedece jutro dodjem do kraja svoje zemlje." </span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'">Njemu ce Zagorec: </span></span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Arial'">- "Je, i ja sam imal takav auto i jedva sam ga prodal."</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kotva, post: 40840, member: 2609"] Otmjeno obucena dama udje u prodavaonicu veoma skupih perzijskih tepiha. > >Okrece se, razgleda tepihe izuzetne izrade, te ugleda savrseni tepih po > >njenom ukusu i priblizi mu se da ga jos bolje osmotri. Sagne se da dotakne > >finu teksturu svilenog tepiha i nenadano glasno prdne. Bilo joj jako > >neprijatno, diskretno se okrene oko sebe da vidi da li je neko slucajno > >primijetio ovu malu nezgodu, nadajuci se da se prodavac nece bas odmah > >pojaviti. Kako se okrene, tako ugleda prodavaca kako stoji odmah do nje. > >"Dobar dan, gospodjo. Mogu li vam biti od pomoci?" > >Pocrvenjela u licu jedva izusti "Mladi gospodine, koliko kosta ovaj > >prelijepi tepih?" "Gospodjo, ako ste tako prdnuli samo dotaknuvsi ovaj > >tepih, vrlo vjerojatno cete se usrati kada budete culi njegovu cijenu. ------------------------------------------------------------------------------- [FONT=Arial][FONT=Arial]Dosel Zagorcu Amerikanac u posjetu, veli njemu Zagorec: [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black][FONT=Arial]- "Vidis ovu livadu, to je moja zemlja." Pokaze na breg i veli: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black][FONT=Arial]- "Vidis onaj vinograd, i to je moja zemlja." Pokaze na drugi breg i veli da je i njegov i taj breg, a na to ce Amerikanac: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black][FONT=Arial]- "Kod mene u Americi, ja se sednem u svoj auto i vozim se cijeli dan, cijelu noc, i tek sljedece jutro dodjem do kraja svoje zemlje." Njemu ce Zagorec: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black][FONT=Arial]- "Je, i ja sam imal takav auto i jedva sam ga prodal."[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom