Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Anthony Tony DiNozzo" data-source="post: 402951" data-attributes="member: 33910"><p>Seljak se vraćao pješke u svoje selo. Usput je kupio jednu kantu, kanister boje, dva pileta i jednog gusana, sve živa perad. Kad je izišao iz trgovine, zastao je i počeo razmišljati kako će sve ovo što je kupio, donijeti kući.</p><p></p><p>I dok je tako mozgao, pojavi se neka žena i upita ga za put u selo, koje se nalazilo blizu njegovog. </p><p></p><p>- Baš dobro, kaže seljak, - na mom imanju ima jedan poprečni put koji vodi pravo do tvog odredišta. Ja bih te mogao odvesti do tamo, ali još ne znam kako ću i sam stići kući sa svim ovim teretom.</p><p>Žena mu predloži: </p><p>- Stavi kanister s bojom u kantu i nosi kantu u jednoj ruci, gusana u drugoj ruci a piliće stavi ispod svake ruke po jedno. </p><p>- Puno ti hvala! - čovjek odgovori. </p><p></p><p>I njih dvoje uhvate zajedno put pod noge. Nakon nekog vremena čovjek reče: </p><p>- Idemo presjeći put i krenuti ovom prečicom koja vodi kroz šumu, jer ćemo si skratiti put i tako dobiti puno na vremenu. Žena ga pogleda s izvjesnim oprezom i odgovori: </p><p>- Ja sam sama s tobom i ne mogu se obraniti. Kako mogu biti sigurna da me ti, kad uđemo u šumu, nećes silovati?</p><p>- Ja teglim kantu, pun kanister, dva pileta i gusana. Kako bih to mogao učiniti s tobom, sa svim ovim teretom na rukama? Ako pustim gusana i piliće, pobjeći će mi svi!</p><p>- Vrlo jednostavno, nestrpljivo će ona: </p><p>Ti staviš gusana na zemlju i pokriješ ga kantom, kanister s bojom staviš na kantu, kao sigurnost da gusan ne pobjegne ... </p><p>- a ova dva pileta - pita seljak?</p><p>- ja ću ih držati - odgovori ona!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anthony Tony DiNozzo, post: 402951, member: 33910"] Seljak se vraćao pješke u svoje selo. Usput je kupio jednu kantu, kanister boje, dva pileta i jednog gusana, sve živa perad. Kad je izišao iz trgovine, zastao je i počeo razmišljati kako će sve ovo što je kupio, donijeti kući. I dok je tako mozgao, pojavi se neka žena i upita ga za put u selo, koje se nalazilo blizu njegovog. - Baš dobro, kaže seljak, - na mom imanju ima jedan poprečni put koji vodi pravo do tvog odredišta. Ja bih te mogao odvesti do tamo, ali još ne znam kako ću i sam stići kući sa svim ovim teretom. Žena mu predloži: - Stavi kanister s bojom u kantu i nosi kantu u jednoj ruci, gusana u drugoj ruci a piliće stavi ispod svake ruke po jedno. - Puno ti hvala! - čovjek odgovori. I njih dvoje uhvate zajedno put pod noge. Nakon nekog vremena čovjek reče: - Idemo presjeći put i krenuti ovom prečicom koja vodi kroz šumu, jer ćemo si skratiti put i tako dobiti puno na vremenu. Žena ga pogleda s izvjesnim oprezom i odgovori: - Ja sam sama s tobom i ne mogu se obraniti. Kako mogu biti sigurna da me ti, kad uđemo u šumu, nećes silovati? - Ja teglim kantu, pun kanister, dva pileta i gusana. Kako bih to mogao učiniti s tobom, sa svim ovim teretom na rukama? Ako pustim gusana i piliće, pobjeći će mi svi! - Vrlo jednostavno, nestrpljivo će ona: Ti staviš gusana na zemlju i pokriješ ga kantom, kanister s bojom staviš na kantu, kao sigurnost da gusan ne pobjegne ... - a ova dva pileta - pita seljak? - ja ću ih držati - odgovori ona! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom