Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="choki123" data-source="post: 39978" data-attributes="member: 2243"><p>Za vrijeme jednopartijske demokracije pita učiteljica Ivicu: - "Ivice, tko je najveći ratnik za kojeg si ikada čuo?" Ivica odgovori: - "Josip Broz Tito." Na to ga učiteljica pohvali i kaže: - "Sjedi, petica." Ivica sjedne, skrivećki izvuče ispod klupe jednu sliku, pogleda je i šapne: - "Izvini Rambo, ali karijera je karijera."</p><p></p><p></p><p>Ponestalo vojnicima municije, pa ostavili Cigu da drži liniju dok oni odu po municiju. Kapetan kaže Cigi: - "Cigo, čuvaj liniju dok se ne mi ne vratimo. Evo ti šlem i tri bombe." Na to će Ciga: - "Bate, daj mi tri šlema i bombu!" Kapetan ga pogleda iskosa, ali mu ipak dade. Vraćaju se vojnici iz magacina, i vide Cigu sa brdom oružja i municije. Pogledaju na drugu stranu i vide gomilu neprijateljskih vojnika kako su okružili Cigu koji vrti šlemove po podu i viče: - "Bate, aj' pogodi di je bomba!"</p><p></p><p></p><p>Idu Mujo i Haso sumom i tako se oni izgube. Dok su lutali ogladnili su. Utom naidju na jednu kucu u kojoj je bila stara baba. Oni onako gladni udjose u kucu i pitaju babe imali ista da im da da jedu. Ona rece: - "Ko me od vas dvojice pojebe dobice da jede koliko hoce." Haso kaže Muji da on nece i izadje. Mujo malo razmisli i pogleda i rece da hoce. Mujo je ugledao kuhane kukuruze i uzeo jedan klip, pa rece babi: - "Bako ja te ***** samo ako ti žmiriš", i baba zatvori oci, a Mujo uze onaj kukuruz i poce je jebati sa njim. Kada je završio baci onaj kuruz kroz prozor. - "Eto bako sad mi daj da jedem", i ona mu dade. Mujo kada se najo ode vani kod Hase i rece mu: - "E moja budalo, ja se sad najo ko nikad." A Haso ce na to: - "Vidis ti moras ***** da bi se najo, a meni Bog se smilovao i bacio s neba kuhani kuruz, jos je bio i dobro posoljen..."</p><p></p><p></p><p>:vb_smash:</p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 10px">,,,Sorrry ak je već bio neki isti......</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="choki123, post: 39978, member: 2243"] Za vrijeme jednopartijske demokracije pita učiteljica Ivicu: - "Ivice, tko je najveći ratnik za kojeg si ikada čuo?" Ivica odgovori: - "Josip Broz Tito." Na to ga učiteljica pohvali i kaže: - "Sjedi, petica." Ivica sjedne, skrivećki izvuče ispod klupe jednu sliku, pogleda je i šapne: - "Izvini Rambo, ali karijera je karijera." Ponestalo vojnicima municije, pa ostavili Cigu da drži liniju dok oni odu po municiju. Kapetan kaže Cigi: - "Cigo, čuvaj liniju dok se ne mi ne vratimo. Evo ti šlem i tri bombe." Na to će Ciga: - "Bate, daj mi tri šlema i bombu!" Kapetan ga pogleda iskosa, ali mu ipak dade. Vraćaju se vojnici iz magacina, i vide Cigu sa brdom oružja i municije. Pogledaju na drugu stranu i vide gomilu neprijateljskih vojnika kako su okružili Cigu koji vrti šlemove po podu i viče: - "Bate, aj' pogodi di je bomba!" Idu Mujo i Haso sumom i tako se oni izgube. Dok su lutali ogladnili su. Utom naidju na jednu kucu u kojoj je bila stara baba. Oni onako gladni udjose u kucu i pitaju babe imali ista da im da da jedu. Ona rece: - "Ko me od vas dvojice pojebe dobice da jede koliko hoce." Haso kaže Muji da on nece i izadje. Mujo malo razmisli i pogleda i rece da hoce. Mujo je ugledao kuhane kukuruze i uzeo jedan klip, pa rece babi: - "Bako ja te ***** samo ako ti žmiriš", i baba zatvori oci, a Mujo uze onaj kukuruz i poce je jebati sa njim. Kada je završio baci onaj kuruz kroz prozor. - "Eto bako sad mi daj da jedem", i ona mu dade. Mujo kada se najo ode vani kod Hase i rece mu: - "E moja budalo, ja se sad najo ko nikad." A Haso ce na to: - "Vidis ti moras ***** da bi se najo, a meni Bog se smilovao i bacio s neba kuhani kuruz, jos je bio i dobro posoljen..." :vb_smash: [FONT=Arial][SIZE=2],,,Sorrry ak je već bio neki isti......[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom