Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Crass" data-source="post: 39505" data-attributes="member: 3337"><p>Ovo s ovim pismom je lom....</p><p></p><p>Zagrepčanka ušla u sarajevsku mesnicu i upita: </p><p>- "Gospon, imate li nogice?" </p><p>- "A šta misliš, da na ***** stojim?"</p><p></p><p></p><p></p><p>- Kako se zovu sabrana djela hrvatskih političara? </p><p></p><p>- Tisuću predizbornih obećanja!</p><p></p><p></p><p>Domaća zadaća na temu: "Kako provodim dan kod kuće". Učuteljica prozove Ivicu da pročita. Ivica započinje: </p><p>- "Ja živim kod kuće intenzivnim seksualnim životom." </p><p>- "Stani Ivice", prekine ga učiteljica: "kako to misliš intenzivnim seksualnim životom?" </p><p>- "Znate nastavnice, ujutro se dignem i mama me pita: </p><p>- "Ivice, jesi li oprao zube?" </p><p>- "Nisam mama." </p><p>- "Idi operi zube." </p><p>Izađem iz kupaonice s opranim zubima, a tata pita: </p><p>- "Ivice, jesi li se umio?" </p><p>- "Nisam tata." </p><p>- "Ajde se umij." </p><p>Izađem iz kupaone umiven, a mama pita: </p><p>- "Ivice jesi li pospremio sobu?" </p><p>- "Nisam mama." </p><p>- "Hajde, uredi sobu." </p><p>Uredim sobu a tata pita: </p><p>- "Ivice jesi li napisao domaću zadaću?" </p><p>- "Nisam tata." </p><p>I tako me jebu po cijeli dan."</p><p></p><p></p><p>i evo ovo nije vic al</p><p></p><p>Nsiam vrjevoao da zpavrao mgou rzmajueti šot čtaim. Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima nučainka, njie vžano kjoim su roedsljdoem npiasnaa slvoa u ričjei, jdieno je važno da se pvro i psljdeonje sovlo nlaaze na sovm mstjeu. </p><p></p><p>Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa sto ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo poebsno, već rčeiji poramrta kao clejniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan "tipoglikemija". </p><p></p><p>Kome su još vaanži grmaaitka i prapvois?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Crass, post: 39505, member: 3337"] Ovo s ovim pismom je lom.... Zagrepčanka ušla u sarajevsku mesnicu i upita: - "Gospon, imate li nogice?" - "A šta misliš, da na ***** stojim?" - Kako se zovu sabrana djela hrvatskih političara? - Tisuću predizbornih obećanja! Domaća zadaća na temu: "Kako provodim dan kod kuće". Učuteljica prozove Ivicu da pročita. Ivica započinje: - "Ja živim kod kuće intenzivnim seksualnim životom." - "Stani Ivice", prekine ga učiteljica: "kako to misliš intenzivnim seksualnim životom?" - "Znate nastavnice, ujutro se dignem i mama me pita: - "Ivice, jesi li oprao zube?" - "Nisam mama." - "Idi operi zube." Izađem iz kupaonice s opranim zubima, a tata pita: - "Ivice, jesi li se umio?" - "Nisam tata." - "Ajde se umij." Izađem iz kupaone umiven, a mama pita: - "Ivice jesi li pospremio sobu?" - "Nisam mama." - "Hajde, uredi sobu." Uredim sobu a tata pita: - "Ivice jesi li napisao domaću zadaću?" - "Nisam tata." I tako me jebu po cijeli dan." i evo ovo nije vic al Nsiam vrjevoao da zpavrao mgou rzmajueti šot čtaim. Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima nučainka, njie vžano kjoim su roedsljdoem npiasnaa slvoa u ričjei, jdieno je važno da se pvro i psljdeonje sovlo nlaaze na sovm mstjeu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa sto ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo poebsno, već rčeiji poramrta kao clejniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan "tipoglikemija". Kome su još vaanži grmaaitka i prapvois? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom