Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kotva" data-source="post: 39497" data-attributes="member: 2609"><p>Negdje u Zagorju u gostionicu jednog dana udje purger i rece: </p><p>- " Cuo sam, da ste vi u ovim krajevima dobro bazdareni, ali sam uvjeren da ste obicni amateri. Ajmo se kladit, da nitko od vas ne moze eksati 4 litre vina, jedno za drugim, bez odmora. Ak' nekom od vas to uspije, isti tren mu dam 5000 eura !" </p><p>U gostionici nastane muk. Nitko se nije javio, samo je Stef otisao iz gostionice, kao da mu je neugodno. Purger zadovoljno sjedne i naruci pice. </p><p>Pola sata kasnije, vrati se Stef koji je prije napustio gostionicu, pridje purgeru i potapsa ga po ramenu: </p><p>- " Cuj, a jel' tvoja ponuda jos valja ?" </p><p>Purger kimne glavom i naruci kelnerici neka poslozi na stol ispred Stefa 4 litre vina. Stef zgrabi prvu litru i eksa k'o iz sale. Susjedi su ga veselo bodrili. Litre su polako nestajalo, dok niz grlo nije skliznula i zadnja kapljica. </p><p>Svi u gostionici su bili euforicni i sretni sto je Stefu to uspjelo. </p><p>Purger zaprepasten sjedne i izbroji Stefu 5000 eura. Medjutim, vidjelo se da ga jos nesto muci, pa nije dugo izdrzao te upita Stefa: </p><p>- " Cuj, oprosti, al' nesto me zanima. Kamo si nestao onih pola sata koliko te nije bilo u birtiji ?" </p><p>- " Aaaa ..., to mislis !" - oglasi se Stef – " Isel sam v klet probati jel' ja to mogu !!!"</p><p></p><p>Dragi Stjepane,</p><p></p><p>nadam se da mi možeš pomoći. Neki dan sam krenula na posao, a muž je ostao doma gledat TV kao i obično. Prošla sam možda par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Pješke sam se vratila doma da pitam muža za pomoć. Kada sam stigla doma nisam mogla vjerovati očima. Moj muž je obukao moje visoke pete i tanga gaćice, našminkao se i ogledavao u zrcalu. Imam 32 godine, a moj muž</p><p>34 i zajedno smo već 12 godina. Kada sam ga pitala što radi rekao je da je obukao moje gaćice jer nije mogao pronaći svoje. Kad sam ga pitala za šminku slomio se i priznao mi da nosi moje stvari zadnjih 6 mjeseci. Rekla sam mu da prestane ili ću ga ostaviti. Prije 6 mjeseci dobio je otkaz na poslu i postao depresivan. Volim ga jako, ali otkad sam mu dala ultimatum jedva da razgovaramo.</p><p></p><p>Molim te, pomozi!</p><p></p><p>Ivana</p><p></p><p>* * * * * * * * * *</p><p></p><p>Draga Ivana,</p><p></p><p>može biti puno uzroka zatajenja motora nakon kratke vožnje. Počnite s pregledom dovoda goriva. Ako je čist, provjerite držače na vakuum pumpi. Ako to ne pomogne, može biti da je sama pumpa pokvarena i ne daje dovoljan pritisak injektoru.</p><p></p><p>Stjepan</p><p></p><p>1 .Ona nije RIBA ili ***** nego PRSATI GRAĐANIN.</p><p>2. Ona nije LAKA nego je HORIZONTALNO PRISTUPAČNA.</p><p>3. Ona nije GLUPAČA nego je SKRENUTA SA AUTOPUTA INFORMACIJA.</p><p>4. Ona nije PRAZNOGLAVA nego je U RASKORAKU SA REALNOŠĆU.</p><p>5. Ona nije PIJANA nego je KEMIJSKI INTOKSINIRANA.</p><p>6. Ne kaže se ONA BI SE KRESNULA nego ONA JE SEKSUALNO FOKUSIRANA.</p><p>7. Ona nema SILIKONE nego je MEDICINSKI OBOGAĆENA.</p><p>8. Ona nije KURVA nego je SEKSUALNO EKSTROVERTNA.</p><p>9. Ona nema SJAJNO DUPE nego je REKTORALNO SUPERIORNA.</p><p>10. Ona nema BRKOVE nego je u KONTAKTU SA MUŠKOM PRIRODOM SVOJE OSOBNOSTI.</p><p>11. Ona ne KUHA LOŠE nego je MIKROVALNO KOMPATIBILNA</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kotva, post: 39497, member: 2609"] Negdje u Zagorju u gostionicu jednog dana udje purger i rece: - " Cuo sam, da ste vi u ovim krajevima dobro bazdareni, ali sam uvjeren da ste obicni amateri. Ajmo se kladit, da nitko od vas ne moze eksati 4 litre vina, jedno za drugim, bez odmora. Ak' nekom od vas to uspije, isti tren mu dam 5000 eura !" U gostionici nastane muk. Nitko se nije javio, samo je Stef otisao iz gostionice, kao da mu je neugodno. Purger zadovoljno sjedne i naruci pice. Pola sata kasnije, vrati se Stef koji je prije napustio gostionicu, pridje purgeru i potapsa ga po ramenu: - " Cuj, a jel' tvoja ponuda jos valja ?" Purger kimne glavom i naruci kelnerici neka poslozi na stol ispred Stefa 4 litre vina. Stef zgrabi prvu litru i eksa k'o iz sale. Susjedi su ga veselo bodrili. Litre su polako nestajalo, dok niz grlo nije skliznula i zadnja kapljica. Svi u gostionici su bili euforicni i sretni sto je Stefu to uspjelo. Purger zaprepasten sjedne i izbroji Stefu 5000 eura. Medjutim, vidjelo se da ga jos nesto muci, pa nije dugo izdrzao te upita Stefa: - " Cuj, oprosti, al' nesto me zanima. Kamo si nestao onih pola sata koliko te nije bilo u birtiji ?" - " Aaaa ..., to mislis !" - oglasi se Stef – " Isel sam v klet probati jel' ja to mogu !!!" Dragi Stjepane, nadam se da mi možeš pomoći. Neki dan sam krenula na posao, a muž je ostao doma gledat TV kao i obično. Prošla sam možda par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Pješke sam se vratila doma da pitam muža za pomoć. Kada sam stigla doma nisam mogla vjerovati očima. Moj muž je obukao moje visoke pete i tanga gaćice, našminkao se i ogledavao u zrcalu. Imam 32 godine, a moj muž 34 i zajedno smo već 12 godina. Kada sam ga pitala što radi rekao je da je obukao moje gaćice jer nije mogao pronaći svoje. Kad sam ga pitala za šminku slomio se i priznao mi da nosi moje stvari zadnjih 6 mjeseci. Rekla sam mu da prestane ili ću ga ostaviti. Prije 6 mjeseci dobio je otkaz na poslu i postao depresivan. Volim ga jako, ali otkad sam mu dala ultimatum jedva da razgovaramo. Molim te, pomozi! Ivana * * * * * * * * * * Draga Ivana, može biti puno uzroka zatajenja motora nakon kratke vožnje. Počnite s pregledom dovoda goriva. Ako je čist, provjerite držače na vakuum pumpi. Ako to ne pomogne, može biti da je sama pumpa pokvarena i ne daje dovoljan pritisak injektoru. Stjepan 1 .Ona nije RIBA ili ***** nego PRSATI GRAĐANIN. 2. Ona nije LAKA nego je HORIZONTALNO PRISTUPAČNA. 3. Ona nije GLUPAČA nego je SKRENUTA SA AUTOPUTA INFORMACIJA. 4. Ona nije PRAZNOGLAVA nego je U RASKORAKU SA REALNOŠĆU. 5. Ona nije PIJANA nego je KEMIJSKI INTOKSINIRANA. 6. Ne kaže se ONA BI SE KRESNULA nego ONA JE SEKSUALNO FOKUSIRANA. 7. Ona nema SILIKONE nego je MEDICINSKI OBOGAĆENA. 8. Ona nije KURVA nego je SEKSUALNO EKSTROVERTNA. 9. Ona nema SJAJNO DUPE nego je REKTORALNO SUPERIORNA. 10. Ona nema BRKOVE nego je u KONTAKTU SA MUŠKOM PRIRODOM SVOJE OSOBNOSTI. 11. Ona ne KUHA LOŠE nego je MIKROVALNO KOMPATIBILNA [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom