Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Secerko" data-source="post: 392422" data-attributes="member: 41921"><p>ci majka ajkula sina ajkulu kako da pojede čoveka u moru.</p><p>- "Kad nanjušiš čoveka na 1km roni ka njemu i na oko 500m izroni da ti vidi peraje i tako kruži 15 minuta. </p><p>-Zatim ponovo zaroni i ne pojavljuj se 10 minuta. Onda na oko 50m ponovo izroni da ti vidi peraje o opet kruži 15 minuta. </p><p>-Opet zaroni i nakon 10 minuta na oko 30 metara izroni svom snagom i skoči u vazduh da vidi koliko si velik.</p><p>- Opet zaroni i ne pojavljuj se 15 minuta. Zatim na 10m od njega izroni da ti vidi glavu i otvorene čeljusti. </p><p>-Zatim zaroni i nakon 10 minuta usmeri se na njega i pojedi ga."</p><p>- "Ali mama, pa to je posao više od jednog sata, umreću gladan, a on i onako ne može da se brani, što da ga odmah ne pojedem?"</p><p>- "Pa ako ti ne smeta da ga jedeš sa go"nima, možeš i odmah da ga pojedeš."</p><p></p><p></p><p>Došla baba sa nožem zabodenim u koljeno kod doktora. Pita je doktor:</p><p>- Zašto ste to uradili?</p><p>- Htjela sam se ubiti.</p><p>- Pa kud baš u koljeno?</p><p>- Pa meni su rekli, dva prsta ispod sisa.</p><p></p><p></p><p>Sta radi Bosanac kad završi ekonomski fakultet?</p><p>- Seli skelu na pravni fakultet!</p><p></p><p></p><p>Ubije crnogorac ženu i dođe na sud, pa ga upita sudija:</p><p>- Bili ste punih 30 godina u braku. Dje je sada ubi?</p><p>Na to će crnogorac:</p><p>- Pa znaš ono: danas ću, sutra ću...</p><p></p><p></p><p>Igraju vampir i drakula sah. Ko izgubi daje sve ljude koje ima.</p><p>Igraju oni dugo i pobedi vampir.</p><p>Kaze drakuli:</p><p>- daj sve ljude!</p><p>-kako kad ih nemam?!</p><p>Vampir ode i otvori ormar i vidi puno ljudi u njemu i kaze:</p><p>- a sta je ovo!!</p><p>Drakula:</p><p>-To su samo neki sećeraši, mama ih ostavila za pekmez!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Secerko, post: 392422, member: 41921"] ci majka ajkula sina ajkulu kako da pojede čoveka u moru. - "Kad nanjušiš čoveka na 1km roni ka njemu i na oko 500m izroni da ti vidi peraje i tako kruži 15 minuta. -Zatim ponovo zaroni i ne pojavljuj se 10 minuta. Onda na oko 50m ponovo izroni da ti vidi peraje o opet kruži 15 minuta. -Opet zaroni i nakon 10 minuta na oko 30 metara izroni svom snagom i skoči u vazduh da vidi koliko si velik. - Opet zaroni i ne pojavljuj se 15 minuta. Zatim na 10m od njega izroni da ti vidi glavu i otvorene čeljusti. -Zatim zaroni i nakon 10 minuta usmeri se na njega i pojedi ga." - "Ali mama, pa to je posao više od jednog sata, umreću gladan, a on i onako ne može da se brani, što da ga odmah ne pojedem?" - "Pa ako ti ne smeta da ga jedeš sa go"nima, možeš i odmah da ga pojedeš." Došla baba sa nožem zabodenim u koljeno kod doktora. Pita je doktor: - Zašto ste to uradili? - Htjela sam se ubiti. - Pa kud baš u koljeno? - Pa meni su rekli, dva prsta ispod sisa. Sta radi Bosanac kad završi ekonomski fakultet? - Seli skelu na pravni fakultet! Ubije crnogorac ženu i dođe na sud, pa ga upita sudija: - Bili ste punih 30 godina u braku. Dje je sada ubi? Na to će crnogorac: - Pa znaš ono: danas ću, sutra ću... Igraju vampir i drakula sah. Ko izgubi daje sve ljude koje ima. Igraju oni dugo i pobedi vampir. Kaze drakuli: - daj sve ljude! -kako kad ih nemam?! Vampir ode i otvori ormar i vidi puno ljudi u njemu i kaze: - a sta je ovo!! Drakula: -To su samo neki sećeraši, mama ih ostavila za pekmez! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom