Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ramona_Red" data-source="post: 38012" data-attributes="member: 1963"><p>Kako 50Cent imitira Mišu Kovača :eyebrows: :hehe: hehe ?</p><p></p><p>50 CENT </p><p>1. In My Hood </p><p>2. In da Club</p><p>3. High All the Time </p><p>4. Gotta Make it to Heaven</p><p>5. Life's on the Line</p><p>6. I'm a Hustler</p><p>7. Touch the Sky</p><p>8. Green Lantern</p><p>9. A Baltimore Love Thing</p><p>10. I'm Supposed to Die Tonight</p><p>11. God Gave Me Style </p><p>12. Ghetto Qur'an</p><p>13. Just a Li'l Bit</p><p>14. Fuck dat Bitch</p><p>15. Going Home</p><p></p><p>MIŠO KOVAČ</p><p>1. U mom kraju</p><p>2. Od kavane do kavane</p><p>3. Pijem i pit ću</p><p>4. Nebu puštam bijelu pticu</p><p>5. Od života digao sam ruke</p><p>6. Ja sam igrač na sreću</p><p>7. Samo nas nebo rastavit može</p><p>8. Lanterna</p><p>9. Šibenska balada</p><p>10. Ja nemam više razloga da živim</p><p>11. Bože daj mi snage svete</p><p>12. Dalmacijo sveto ime</p><p>13. Samo jedan dan života</p><p>14. Nevjernica</p><p>15. Vraćam ti se Dalmacijo mati</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ramona_Red, post: 38012, member: 1963"] Kako 50Cent imitira Mišu Kovača :eyebrows: :hehe: hehe ? 50 CENT 1. In My Hood 2. In da Club 3. High All the Time 4. Gotta Make it to Heaven 5. Life's on the Line 6. I'm a Hustler 7. Touch the Sky 8. Green Lantern 9. A Baltimore Love Thing 10. I'm Supposed to Die Tonight 11. God Gave Me Style 12. Ghetto Qur'an 13. Just a Li'l Bit 14. Fuck dat Bitch 15. Going Home MIŠO KOVAČ 1. U mom kraju 2. Od kavane do kavane 3. Pijem i pit ću 4. Nebu puštam bijelu pticu 5. Od života digao sam ruke 6. Ja sam igrač na sreću 7. Samo nas nebo rastavit može 8. Lanterna 9. Šibenska balada 10. Ja nemam više razloga da živim 11. Bože daj mi snage svete 12. Dalmacijo sveto ime 13. Samo jedan dan života 14. Nevjernica 15. Vraćam ti se Dalmacijo mati [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom