Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="savomali" data-source="post: 377760" data-attributes="member: 44884"><p>Pita devojka narkomana dal ima instagram</p><p>a on zacudjen ~ Cega gram ?</p><p></p><p></p><p></p><p>Kad se covek nadimi onda mu svasta bude smesno</p><p>pa ako ima slicnih i slicnijih neka citaju</p><p></p><p></p><p><strong>Na web stranici Turisticke organizacije Australije pristizu svakakva pitanja.</strong></p><p><strong>Na kraju je veselim Australijancima dosadilo i evo kakvi su rezultati:</strong></p><p>Pitanje iz Velike Britanije:</p><p>Duva li ikada vetar u Australiji? Nikada nisam na televiziji video da tamo pada kisa, pa me zanima kako biljke uopste uspevaju...</p><p>Odgovor:</p><p>Mi sve biljke uvozimo potpuno izrasle i onda sedimo i gledamo ih kako umiru.</p><p>Pitanje iz SAD-a:</p><p>Hocu li moci videti kengure na ulici?</p><p>Odgovor:</p><p>Zavisi od toga koliko ste popili.</p><p>Pitanje iz Svedske:</p><p>Zelim pesice preci razdaljinu od Perta do Sidneja. Mogu li pri tom pratiti zeleznicku prugu?</p><p>Odgovor:</p><p>Svakako, to je samo 3000 milja, ponesite samo malo vise vode...</p><p></p><p>Pitanje iz Svedske:</p><p>Je li u Australiji sigurno trcati po grmlju?</p><p>Odgovor:</p><p>Znaci, tacno je ono sto se prica o vama Svedjanima...</p><p></p><p>Pitanje iz Velike Britanije:</p><p>Ima li u Australiji bankomata? Mozete li mi poslati popis svih bankomata, ako ih ima, u Brisbejnu, Kernsu, Taunsvilu i Hervej Beju?</p><p>Odgovor: Od cega je vas zadnji rob umro?</p><p></p><p>Pitanje iz SAD-a:</p><p>Mozete li mi dati neke informacije o trkama nilskih konja u Australiji?</p><p>Odgovor:</p><p>A-fri-ka je veliki trouglasti kontinent juzno od Evrope. Au-stra-li-ja je ono veliko ostrvo usred Pacifika na kojem nema... ma, nije bitno. Svakako, trke nilskih konja odrzavaju se svakog utorka uvece u Kings Krosu. Nudistima ulaz besplatan, dodjite goli.</p><p></p><p>Pitanje iz SAD-a:</p><p>U kom smeru je sever u Australiji?</p><p>Odgovor:</p><p>Okrenite se prema jugu i onda skrenite za 90 stepeni. Kontaktirajte nas kad stignete ovamo i poslat cemo vam ostatak upustva.</p><p></p><p>Pitanje iz Velike Britanije:</p><p>Smijem li unijeti escajg u Australiju?</p><p>Odgovor:</p><p>Zasto? Jedite prstima, kao i mi.</p><p></p><p>Pitanje iz SAD-a:</p><p>Mozete li mi poslati raspored koncerata Beckih decaka?</p><p>Odgovor:</p><p>Au-stri-ja je ona simpaticna drzavica koja se granici sa Nemackom, koja je... ma, nije bitno. Svakako, hor Beckih djecaka peva svakog utorka uvece u Kings Krosu, odmah posle trka nilskih konja. Dodjite goli, za nudiste je besplatno.</p><p></p><p>Pitanje iz Francuske:</p><p>Imate li vi u Australiji parfema?</p><p>Odgovor:</p><p>Ne, mI ne smrdimo.</p><p></p><p>Pitanje iz Amerike:</p><p>Razvio sam novi proizvod, izvor mladosti. Mozete li mi reci gde bih ga u Australiji mogao dobro prodati?</p><p>Odgovor:</p><p>Svuda gde su se Amerikanci okupili u vecem broju.</p><p></p><p>Pitanje iz Velike Britanije:</p><p>Mogu li u Australiji nositi cipele s visokom petom?</p><p>Odgovor:</p><p>Vi ste britanski politicar, zar ne?</p><p></p><p>Pitanje iz Italije:</p><p>Mozete li mi reci na kojim mestima u Tasmaniji ima mnogo manje zena nego muskaraca?</p><p>Odgovor:</p><p>Da, u gay-klubovima.</p><p></p><p>Pitanje iz Francuske:</p><p>Slavite li vi u Australiji Bozic?</p><p>Odgovor:</p><p>Samo na Bozic.</p><p></p><p>Pitanje iz Njemacke:</p><p>Ima li u Australiji samoposluzivanja i moze li se mleko kupiti tokom cele godine?</p><p>Odgovor:</p><p>Ne, mi smo miroljubiva civilizacija veganskih lovaca i sakupljaca. Mleko je protivzakonito.</p><p></p><p>Pitanje iz SAD-a:</p><p>Molim Vas da mi posaljete popis svih lekara u Australiji koji raspolazu serumom protiv ujeda zvecarki.</p><p>Odgovor:</p><p>Zvecarke zive u A-me-ri-ci odakle Vi dolazite. Sve australijske zmije su neotrovne, potpuno bezopasne i lako ih je pripitomiti.</p><p></p><p>Pitanje iz SAD-a:</p><p>Imam pitanje o jednoj poznatoj zivotinji iz Australije, ali sam zaboravio kako se zove. To je neka vrsta medveda koja zivi na drvecu.</p><p>Odgovor:</p><p>Zovu se skocimedvedi. Tako ih zovu jer skacu s grana i pojedu mozak onom ko prodje ispod njih. Mozete ih odbiti od sebe tako sto cete se politi ljudskom mokracom prije nego sto krenete u setnju.</p><p></p><p>Pitanje iz SAD-a:</p><p>Bio sam u Australiji 1969. na odsustvu iz vojske i hteo bih stupiti u kontakt sa curom sa kojom sam se vidjao dok sam bio u Kings Krosu. Mozete li mi pomoci?</p><p>Odgovor:</p><p>Da, ali jos uvek cete je morati placati po satu.</p><p></p><p>Pitanje iz SAD-a:</p><p>Hocu li moci razgovarati na engleskom u vecini mesta koja planiram da posetim?</p><p>Odgovor:</p><p>Da, ali ga prvo morate nauciti.</p><p></p><p></p><p>Jednu po jednu ubijam sive,</p><p>godine odlaze,</p><p>trazim alternative</p><p>za nove izlaze</p><p></p><p>Zelena zadovoljstva</p><p>u oblaku dima</p><p>nerealisticna svojstva</p><p>ko zeli taj i ima</p><p></p><p>Mikrokosmos izgradicu</p><p>stihovima</p><p>Sudbinu prozivecu</p><p>sa osmesima</p><p></p><p>Primjeti pop da u crkvi neko sa oltara stalno krade pare. Odluči on da lopova uhvati na djelu te se sakrije iza zavjese, blizu oltara. Poslije pola sata pojavi se crkvenjak, priđe oltaru te stavi pare u džep. Pop odluči da ga zaplaši:</p><p>- "Šta to radiš, lopove jedan?"</p><p>Crkvenjak se zaledi od straha, osvrnu se oko sebe i jedva promuca:</p><p>- "Kkko je tto?"</p><p>- "Bog!"</p><p>- "Ma jedi govna, ja mislio pop!"</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="savomali, post: 377760, member: 44884"] Pita devojka narkomana dal ima instagram a on zacudjen ~ Cega gram ? Kad se covek nadimi onda mu svasta bude smesno pa ako ima slicnih i slicnijih neka citaju [B]Na web stranici Turisticke organizacije Australije pristizu svakakva pitanja. Na kraju je veselim Australijancima dosadilo i evo kakvi su rezultati:[/B] Pitanje iz Velike Britanije: Duva li ikada vetar u Australiji? Nikada nisam na televiziji video da tamo pada kisa, pa me zanima kako biljke uopste uspevaju... Odgovor: Mi sve biljke uvozimo potpuno izrasle i onda sedimo i gledamo ih kako umiru. Pitanje iz SAD-a: Hocu li moci videti kengure na ulici? Odgovor: Zavisi od toga koliko ste popili. Pitanje iz Svedske: Zelim pesice preci razdaljinu od Perta do Sidneja. Mogu li pri tom pratiti zeleznicku prugu? Odgovor: Svakako, to je samo 3000 milja, ponesite samo malo vise vode... Pitanje iz Svedske: Je li u Australiji sigurno trcati po grmlju? Odgovor: Znaci, tacno je ono sto se prica o vama Svedjanima... Pitanje iz Velike Britanije: Ima li u Australiji bankomata? Mozete li mi poslati popis svih bankomata, ako ih ima, u Brisbejnu, Kernsu, Taunsvilu i Hervej Beju? Odgovor: Od cega je vas zadnji rob umro? Pitanje iz SAD-a: Mozete li mi dati neke informacije o trkama nilskih konja u Australiji? Odgovor: A-fri-ka je veliki trouglasti kontinent juzno od Evrope. Au-stra-li-ja je ono veliko ostrvo usred Pacifika na kojem nema... ma, nije bitno. Svakako, trke nilskih konja odrzavaju se svakog utorka uvece u Kings Krosu. Nudistima ulaz besplatan, dodjite goli. Pitanje iz SAD-a: U kom smeru je sever u Australiji? Odgovor: Okrenite se prema jugu i onda skrenite za 90 stepeni. Kontaktirajte nas kad stignete ovamo i poslat cemo vam ostatak upustva. Pitanje iz Velike Britanije: Smijem li unijeti escajg u Australiju? Odgovor: Zasto? Jedite prstima, kao i mi. Pitanje iz SAD-a: Mozete li mi poslati raspored koncerata Beckih decaka? Odgovor: Au-stri-ja je ona simpaticna drzavica koja se granici sa Nemackom, koja je... ma, nije bitno. Svakako, hor Beckih djecaka peva svakog utorka uvece u Kings Krosu, odmah posle trka nilskih konja. Dodjite goli, za nudiste je besplatno. Pitanje iz Francuske: Imate li vi u Australiji parfema? Odgovor: Ne, mI ne smrdimo. Pitanje iz Amerike: Razvio sam novi proizvod, izvor mladosti. Mozete li mi reci gde bih ga u Australiji mogao dobro prodati? Odgovor: Svuda gde su se Amerikanci okupili u vecem broju. Pitanje iz Velike Britanije: Mogu li u Australiji nositi cipele s visokom petom? Odgovor: Vi ste britanski politicar, zar ne? Pitanje iz Italije: Mozete li mi reci na kojim mestima u Tasmaniji ima mnogo manje zena nego muskaraca? Odgovor: Da, u gay-klubovima. Pitanje iz Francuske: Slavite li vi u Australiji Bozic? Odgovor: Samo na Bozic. Pitanje iz Njemacke: Ima li u Australiji samoposluzivanja i moze li se mleko kupiti tokom cele godine? Odgovor: Ne, mi smo miroljubiva civilizacija veganskih lovaca i sakupljaca. Mleko je protivzakonito. Pitanje iz SAD-a: Molim Vas da mi posaljete popis svih lekara u Australiji koji raspolazu serumom protiv ujeda zvecarki. Odgovor: Zvecarke zive u A-me-ri-ci odakle Vi dolazite. Sve australijske zmije su neotrovne, potpuno bezopasne i lako ih je pripitomiti. Pitanje iz SAD-a: Imam pitanje o jednoj poznatoj zivotinji iz Australije, ali sam zaboravio kako se zove. To je neka vrsta medveda koja zivi na drvecu. Odgovor: Zovu se skocimedvedi. Tako ih zovu jer skacu s grana i pojedu mozak onom ko prodje ispod njih. Mozete ih odbiti od sebe tako sto cete se politi ljudskom mokracom prije nego sto krenete u setnju. Pitanje iz SAD-a: Bio sam u Australiji 1969. na odsustvu iz vojske i hteo bih stupiti u kontakt sa curom sa kojom sam se vidjao dok sam bio u Kings Krosu. Mozete li mi pomoci? Odgovor: Da, ali jos uvek cete je morati placati po satu. Pitanje iz SAD-a: Hocu li moci razgovarati na engleskom u vecini mesta koja planiram da posetim? Odgovor: Da, ali ga prvo morate nauciti. Jednu po jednu ubijam sive, godine odlaze, trazim alternative za nove izlaze Zelena zadovoljstva u oblaku dima nerealisticna svojstva ko zeli taj i ima Mikrokosmos izgradicu stihovima Sudbinu prozivecu sa osmesima Primjeti pop da u crkvi neko sa oltara stalno krade pare. Odluči on da lopova uhvati na djelu te se sakrije iza zavjese, blizu oltara. Poslije pola sata pojavi se crkvenjak, priđe oltaru te stavi pare u džep. Pop odluči da ga zaplaši: - "Šta to radiš, lopove jedan?" Crkvenjak se zaledi od straha, osvrnu se oko sebe i jedva promuca: - "Kkko je tto?" - "Bog!" - "Ma jedi govna, ja mislio pop!" [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom