Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Kool King T" data-source="post: 36264" data-attributes="member: 186"><p>idu dvi cure ulicom.</p><p>jedna studira elektrotehniku,a druga je jos ruznija</p><p></p><p>---------------------------------------------------------</p><p></p><p>sretnu se tri morska pasa u oceanu i sad se zali prvi</p><p>''ajme stari poia san onog crna jucer,i jos su mi crni zubi od njega''</p><p>drugi kaze</p><p>''cuj stari a ja san prosli tjedan poia plavusu,pa jos iman zgaravicu''</p><p>a treci dolazi cili izgladnjen,osusen jedva jedvice onako i kaze</p><p>''je*ate vi ste jos dobro i prosli,ja san poia pandura prosli misec i jos nemogu zaronit koliko mu je glava suplja''</p><p></p><p>----------------------------------------------------------</p><p></p><p>lav posto je kralj dzungle je ka neka faca i sad poreda sve zivotinje na neku liticu i obrati im se ''ajmo,ko prvi skoci more je*at lavicu''</p><p>sad svi stoje niko se nemrda</p><p>lav opet progovori ''ko prvi skoci slobodno moze je*at lavicu''</p><p>niko se nemrda svi stoje skamenjeni,samo odjedno se zacu krs i lom i digla se prasina velika...sad svi cekaju da se slegne prasina da vide ko je skocia</p><p>dize se medo iz prasine,pobrise prasinu sa ramena,malo za tetura i uvati vikat</p><p>''LAVE PRIPREMI LAVICU'' , ''A TI ZEKO, TEBI CU JE*AT MATER''</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kool King T, post: 36264, member: 186"] idu dvi cure ulicom. jedna studira elektrotehniku,a druga je jos ruznija --------------------------------------------------------- sretnu se tri morska pasa u oceanu i sad se zali prvi ''ajme stari poia san onog crna jucer,i jos su mi crni zubi od njega'' drugi kaze ''cuj stari a ja san prosli tjedan poia plavusu,pa jos iman zgaravicu'' a treci dolazi cili izgladnjen,osusen jedva jedvice onako i kaze ''je*ate vi ste jos dobro i prosli,ja san poia pandura prosli misec i jos nemogu zaronit koliko mu je glava suplja'' ---------------------------------------------------------- lav posto je kralj dzungle je ka neka faca i sad poreda sve zivotinje na neku liticu i obrati im se ''ajmo,ko prvi skoci more je*at lavicu'' sad svi stoje niko se nemrda lav opet progovori ''ko prvi skoci slobodno moze je*at lavicu'' niko se nemrda svi stoje skamenjeni,samo odjedno se zacu krs i lom i digla se prasina velika...sad svi cekaju da se slegne prasina da vide ko je skocia dize se medo iz prasine,pobrise prasinu sa ramena,malo za tetura i uvati vikat ''LAVE PRIPREMI LAVICU'' , ''A TI ZEKO, TEBI CU JE*AT MATER'' [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom