Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kanehbosem" data-source="post: 34598" data-attributes="member: 1353"><p>avrame slomio sam se s onim vicem dnempr, ali slomio.</p><p></p><p>znam i ja jedan tako dobar ali je potrebno malo gestikulirati a zato je potreban video ili dvije tri proširene rečenice a to mi malo bezveze.</p><p></p><p>ako vama nije bezveze. onda pročitajte dole.</p><p>dakle evo vic</p><p></p><p>kako se dino dvornik javlja na telefon?</p><p>evo ovako</p><p></p><p>cin cin, cin cin (zvoni telefon)</p><p>Dino:'Halo, ko je' (javlja se dino dok glavom stišće slušalicu na desnom ramenu, a rukama nešto radi).</p><p>Taj i taj: 'Dino ovdje taj taj'.</p><p>Dino: 'Samo malo imam drugu liniju' (nakon što to kaže Dino pridrži rukom telefon, glavu prebaci na lijevu stranu i pri tom ušmrče,vrati glavu na desnu stranu i kaže)</p><p>Dino:'reci brate'</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kanehbosem, post: 34598, member: 1353"] avrame slomio sam se s onim vicem dnempr, ali slomio. znam i ja jedan tako dobar ali je potrebno malo gestikulirati a zato je potreban video ili dvije tri proširene rečenice a to mi malo bezveze. ako vama nije bezveze. onda pročitajte dole. dakle evo vic kako se dino dvornik javlja na telefon? evo ovako cin cin, cin cin (zvoni telefon) Dino:'Halo, ko je' (javlja se dino dok glavom stišće slušalicu na desnom ramenu, a rukama nešto radi). Taj i taj: 'Dino ovdje taj taj'. Dino: 'Samo malo imam drugu liniju' (nakon što to kaže Dino pridrži rukom telefon, glavu prebaci na lijevu stranu i pri tom ušmrče,vrati glavu na desnu stranu i kaže) Dino:'reci brate' [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom