Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="sharp" data-source="post: 312431" data-attributes="member: 19930"><p><span style="color: rgb(68,68,68)"> copy- paste:</span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">Fenomenalna plavuša preživi brodolom i samo što nije izašla na obalu napadne je krokodil. Već se pozdravila sa životom, kada se iz šume začu: </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">- AAAaaaaAAAaaaa! </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">Tarzan skoči na krokodila i zadavi ga. Zanosna plavuša sva sretna baci mu se u naručje i poče ga ispitivati: </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">- Kako se snalaziš za hranu </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">- Tarzan ubije, Tarzan ispeče, Tarzan pojede! </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">- A kako nabavljaš odeću? </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">- Tarzan ubije, Tarzan odere, Tarzan obuče! </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">- A kako se snalaziš za one stvari, mislim na sex? </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">- Tarzan nađe drvo sa rupom, Tarzan obavi posao! </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">- Sada kad sam ja tu više ti ne treba drvo, ajde samnom! </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">Uhvati ga lepotica za ruku odvede ga u šumu i naguzi se. </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">Tarzan se zatrči prema njoj i iz sve snage je šutne nogom u guzicu! </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">Jedva došavši sebi od šoka devojka ga pita: </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">- Tarzane, što si to uradio? Zar ne želiš da budeš samnom? </span></p><p><span style="color: rgb(68,68,68)">- Tarzan prvo proveri da li ima VEVERICA!</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sharp, post: 312431, member: 19930"] [COLOR=rgb(68,68,68)] copy- paste:[/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]Fenomenalna plavuša preživi brodolom i samo što nije izašla na obalu napadne je krokodil. Već se pozdravila sa životom, kada se iz šume začu: [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]- AAAaaaaAAAaaaa! [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]Tarzan skoči na krokodila i zadavi ga. Zanosna plavuša sva sretna baci mu se u naručje i poče ga ispitivati: [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]- Kako se snalaziš za hranu [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]- Tarzan ubije, Tarzan ispeče, Tarzan pojede! [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]- A kako nabavljaš odeću? [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]- Tarzan ubije, Tarzan odere, Tarzan obuče! [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]- A kako se snalaziš za one stvari, mislim na sex? [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]- Tarzan nađe drvo sa rupom, Tarzan obavi posao! [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]- Sada kad sam ja tu više ti ne treba drvo, ajde samnom! [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]Uhvati ga lepotica za ruku odvede ga u šumu i naguzi se. [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]Tarzan se zatrči prema njoj i iz sve snage je šutne nogom u guzicu! [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]Jedva došavši sebi od šoka devojka ga pita: [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]- Tarzane, što si to uradio? Zar ne želiš da budeš samnom? [/COLOR] [COLOR=rgb(68,68,68)]- Tarzan prvo proveri da li ima VEVERICA![/COLOR] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom