Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="M a n d o r" data-source="post: 275403" data-attributes="member: 32543"><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Recept za srećan brak:</span></p><p></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">U jednom gradu bračni par je proslavljao 25. godišnjicu braka. Bili su na daleko poznati po tome što se za 25 godina nisu ni jedan jedini put posvađali. Novine i televizijske kuće su pristizale sa raznih strana da provere na licu mesta u čemu je tajna ovog uspešnog braka. Urednik jednih novina upita muža - Gospodine, recite nam u čemu je tajna vašeg skladnog braka? Prosto je neverovatno da se ni jednom niste posvađali sa svojom ženom.</span></p><p></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Čovek se nagnu n</span><span style="color: rgb(51,51,51)">apred i prisećajući se dana provedenih na medenom mesecu započne priču:</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">- Bili smo u jednom egzotičnom gradu odmah posle venčanja gde je bilo mnoštvo zabavnog sadržaja. Posle kraćeg dogovora odlučili smo se na jahanje konja. Uzeli smo svako svog konja i počeli da jašemo. Moj konj je bio miran i poslušan, ali onaj na kome je moja žena jahala je bio veoma nemiran. Iznenada, konj se ritnu i zbaci moju ženu koja naglavačke pade na zemlju! Ona se potpuno mirna lagano uspravi, potapše konja po leđima i progovori tiho:</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">- Ovo ti je prvi put.</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Popela se na konja i nastavila jahanje. Posle kraćeg vremena konj se ponovo ritnu i moja žena se opet nađe na zemlji. Opet je dostojanstveno ustala i smirenim glasom rekla:</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">- Ovo ti je drugi put.</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Ja sam samo posmatrao i divio se smirenosti i staloženosti moje žene.</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Kada je konj treći put zbacio moju ženu, ona lagano izvadi magnum iz pojasa i hladnokrvno ubi konja na licu mestu!</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Ja sam u zaprepašćenju počeo da urlam:</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">- Jesi li ti normalna, luda ženo?! Kako si mogla da ubiješ jadnu životinju!!</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">Žena me smireno pogleda i blagim tonom mi reče:</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">- Ovo ti je prvi put.</span></p><p><span style="color: rgb(51,51,51)">- To je to, od tada se u svemu slažemo i živimo u skladnom braku. - završi muž svoju priču.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="M a n d o r, post: 275403, member: 32543"] [COLOR=rgb(51,51,51)]Recept za srećan brak:[/COLOR] [COLOR=rgb(51,51,51)]U jednom gradu bračni par je proslavljao 25. godišnjicu braka. Bili su na daleko poznati po tome što se za 25 godina nisu ni jedan jedini put posvađali. Novine i televizijske kuće su pristizale sa raznih strana da provere na licu mesta u čemu je tajna ovog uspešnog braka. Urednik jednih novina upita muža - Gospodine, recite nam u čemu je tajna vašeg skladnog braka? Prosto je neverovatno da se ni jednom niste posvađali sa svojom ženom.[/COLOR] [COLOR=rgb(51,51,51)]Čovek se nagnu n[/COLOR][COLOR=rgb(51,51,51)]apred i prisećajući se dana provedenih na medenom mesecu započne priču: - Bili smo u jednom egzotičnom gradu odmah posle venčanja gde je bilo mnoštvo zabavnog sadržaja. Posle kraćeg dogovora odlučili smo se na jahanje konja. Uzeli smo svako svog konja i počeli da jašemo. Moj konj je bio miran i poslušan, ali onaj na kome je moja žena jahala je bio veoma nemiran. Iznenada, konj se ritnu i zbaci moju ženu koja naglavačke pade na zemlju! Ona se potpuno mirna lagano uspravi, potapše konja po leđima i progovori tiho: - Ovo ti je prvi put. Popela se na konja i nastavila jahanje. Posle kraćeg vremena konj se ponovo ritnu i moja žena se opet nađe na zemlji. Opet je dostojanstveno ustala i smirenim glasom rekla: - Ovo ti je drugi put. Ja sam samo posmatrao i divio se smirenosti i staloženosti moje žene. Kada je konj treći put zbacio moju ženu, ona lagano izvadi magnum iz pojasa i hladnokrvno ubi konja na licu mestu! Ja sam u zaprepašćenju počeo da urlam: - Jesi li ti normalna, luda ženo?! Kako si mogla da ubiješ jadnu životinju!! Žena me smireno pogleda i blagim tonom mi reče: - Ovo ti je prvi put. - To je to, od tada se u svemu slažemo i živimo u skladnom braku. - završi muž svoju priču.[/COLOR] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom