Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="weedoye" data-source="post: 254188" data-attributes="member: 3926"><p>Seli muz i zena u elitnom restoranu da veceraju.</p><p>Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi ful riba, i pravac muzu u krilo: pa gde si ti ljubavi,</p><p>nema te da se javis 7 dana,nisi svratio ne pamtim, kada cemo da se vidimo, zovi me obavezno...</p><p></p><p>Ustane i ode a zena pita muza: koja ti je ova?</p><p>Muz mrtav ladan odgovara: svalerka.</p><p>ZEna zgranuta:djubre jedno, zar na moje oci, sutra trazim razvod braka, da se gonis u 3 lepe...</p><p>A na to ce muz: Ok, sutra dobijas razvod ali shvati sledece kad se razvedes:</p><p>nema letovanja po Grckoj, Spaniji,Egiptu, Havajima, Karibima,nema zimovanja na Alpima, KOpaoniku, Zlatiboru,</p><p>nema skupih kola, jahti,sopinga, skupih haljina,nakita, sminke,vecera po skupim restoranima itd.</p><p>Zena se ucuta.</p><p>Nakon par minuta u restoran ulazi njihov ozenjeni poznanik Nikola al ne sa zenom vec sa ful ribom!</p><p>Kada ga je videla, zena upita muza:Jeli koja je ova sa NIkolom?</p><p>Na to ce muz:Njegova svalerka!</p><p>A na to ce zena ni 5 ni 6: Nasa je lepsa!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="weedoye, post: 254188, member: 3926"] Seli muz i zena u elitnom restoranu da veceraju. Nakon izvesnog vremena u restoran ulazi ful riba, i pravac muzu u krilo: pa gde si ti ljubavi, nema te da se javis 7 dana,nisi svratio ne pamtim, kada cemo da se vidimo, zovi me obavezno... Ustane i ode a zena pita muza: koja ti je ova? Muz mrtav ladan odgovara: svalerka. ZEna zgranuta:djubre jedno, zar na moje oci, sutra trazim razvod braka, da se gonis u 3 lepe... A na to ce muz: Ok, sutra dobijas razvod ali shvati sledece kad se razvedes: nema letovanja po Grckoj, Spaniji,Egiptu, Havajima, Karibima,nema zimovanja na Alpima, KOpaoniku, Zlatiboru, nema skupih kola, jahti,sopinga, skupih haljina,nakita, sminke,vecera po skupim restoranima itd. Zena se ucuta. Nakon par minuta u restoran ulazi njihov ozenjeni poznanik Nikola al ne sa zenom vec sa ful ribom! Kada ga je videla, zena upita muza:Jeli koja je ova sa NIkolom? Na to ce muz:Njegova svalerka! A na to ce zena ni 5 ni 6: Nasa je lepsa! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom