Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="M a n d o r" data-source="post: 221228" data-attributes="member: 32543"><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Imam veliki problem i molim vas za iskreni savjet.</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Vec pola godine djevojka mi se cudno ponaša. Kada god je u mom društvu, šapuce dok razgovara mobitelom, primljene poruke odmah briše i ne dozvoljava mi da ih citam. Kada izade u grad, vraca se kasno i kaže mi da je bila sa prijateljicama koje ja ne poznajem. Ne koristi svoj auto, vec uzima taksi. Na povratku kuci, navodni taksista je ne ostavi ispred zgrade, vec 100 metara niže niz ulicu. Pošto mi je to postalo sumnjivo, odlucio sam da se sam uvjerim da li se radi o taksiju ili je neko drugi dovozi kuci.</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Smislio sam genijalnu ideju da parkiram svoj auto u blizini mjesta gdje obicno izlazi iz taksija skriven iza auta da se uvjerim u to. Jedne noci dok sam tako cucao sakriven iza auta, primijetio sam da mi se pojavila korozija na zadnjem desnom blatobranu.</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Dakle, treba mi Vaš savjet:</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'lucida grande'">Da li da zamjenim kompletan blatobran novim ili je dovoljno da sastružem koroziju, premažem blatobran špric kitom i sve to fino ofarbam??</span></span>:ludak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="M a n d o r, post: 221228, member: 32543"] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Imam veliki problem i molim vas za iskreni savjet.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Vec pola godine djevojka mi se cudno ponaša. Kada god je u mom društvu, šapuce dok razgovara mobitelom, primljene poruke odmah briše i ne dozvoljava mi da ih citam. Kada izade u grad, vraca se kasno i kaže mi da je bila sa prijateljicama koje ja ne poznajem. Ne koristi svoj auto, vec uzima taksi. Na povratku kuci, navodni taksista je ne ostavi ispred zgrade, vec 100 metara niže niz ulicu. Pošto mi je to postalo sumnjivo, odlucio sam da se sam uvjerim da li se radi o taksiju ili je neko drugi dovozi kuci.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Smislio sam genijalnu ideju da parkiram svoj auto u blizini mjesta gdje obicno izlazi iz taksija skriven iza auta da se uvjerim u to. Jedne noci dok sam tako cucao sakriven iza auta, primijetio sam da mi se pojavila korozija na zadnjem desnom blatobranu.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Dakle, treba mi Vaš savjet:[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Da li da zamjenim kompletan blatobran novim ili je dovoljno da sastružem koroziju, premažem blatobran špric kitom i sve to fino ofarbam??[/FONT][/COLOR]:ludak [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom