Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="JackBlack" data-source="post: 216364" data-attributes="member: 30598"><p><span style="color: #4A4A4A"><span style="font-family: 'Arial'">Idu dva policajca ulicom sa psom i jedan od njih se stalno saginje i gleda u guzicu psa.</span></span></p><p><span style="color: #4A4A4A"><span style="font-family: 'Arial'">Pita ga ovaj drugi, sto stalno gledas u psecu guzicu?</span></span></p><p><span style="color: #4A4A4A"><span style="font-family: 'Arial'">Ma sad sam cuo jednog dečka kako govori:</span></span></p><p><span style="color: #4A4A4A"><span style="font-family: 'Arial'">- VIDI PSA SA DVA ŠUPKA,,ali ja vidim samo jedan</span></span></p><p><span style="color: #4A4A4A"><span style="font-family: 'Arial'"></span></span></p><p><span style="color: #4A4A4A"><span style="font-family: 'Arial'"></span></span></p><p><span style="color: #4A4A4A"><span style="font-family: 'Arial'"></span></span></p><p><span style="color: #4A4A4A"><span style="font-family: 'Arial'"></span></span><span style="color: #4A4A4A"><span style="font-family: 'Arial'">Mujo se nasao u grupnjaku, posle nekog vremena kaze Mujo:</span></span></p><p><span style="color: #4A4A4A"><span style="font-family: 'Arial'">- Dajte ljudi malo organizacije,vec treci put pusim!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JackBlack, post: 216364, member: 30598"] [COLOR=#4A4A4A][FONT=Arial]Idu dva policajca ulicom sa psom i jedan od njih se stalno saginje i gleda u guzicu psa. Pita ga ovaj drugi, sto stalno gledas u psecu guzicu?[/FONT][/COLOR] [COLOR=#4A4A4A][FONT=Arial]Ma sad sam cuo jednog dečka kako govori:[/FONT][/COLOR] [COLOR=#4A4A4A][FONT=Arial]- VIDI PSA SA DVA ŠUPKA,,ali ja vidim samo jedan [/FONT][/COLOR][COLOR=#4A4A4A][FONT=Arial]Mujo se nasao u grupnjaku, posle nekog vremena kaze Mujo:[/FONT][/COLOR] [COLOR=#4A4A4A][FONT=Arial]- Dajte ljudi malo organizacije,vec treci put pusim![/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Humor
Skupih neke viceve
Bottom